Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le magamról a pasikat? Pasik, mitől ábrándultok ki?
Figyelt kérdés
Sok pasi nyomul rám, és akár milyen durván őszinte és nyers vagyok, továbbfolytatják. Mindig vannak ilyenek. Képesek rajongani értem, vagyis azért amit látnak bennem, vagy rajtam. Hogyan rázzam le őket, mert ha kedves vagyok, azon felbátorodnak és félreértik, ha meg beletaposok a lelkükbe, akkor meg csakazért is meg akarják mutatni. Most is van egy pasi, és egyfolytában rajtam liheg. bámul, és kedveskedik. Teljesen belebetegszem. Van pasim, és hűséges is vagyok hozzá, de ezek a nyomulók mindig megzavarják a szerelmünket. Egyáltalán miért kell rámászni egy olyan csajra, akinek 2 éve pasija vannak. Miért és meddig kell reménykedni?2010. márc. 19. 22:13
2/26 anonim válasza:
"pasija vannak", hány pasid van? :D elszóltad magad. Nekem lenne ilyen bajom...
3/26 anonim válasza:
Árammal. Egyből kiábrándulnak :D
4/26 anonim válasza:
Fingj oda egy nagyot oda nekik, hidd el azonnal kiábrándulnak belőled, hiszen ez nem túl nőies dolog....:)
6/26 anonim válasza:
"Egyáltalán miért kell rámászni egy olyan csajra, akinek 2 éve pasija vannak." mégis honnan a p*csából kéne tudni a férfiaknak rólad, hogy van pasid? Ha van rajtadd jeggyűrű akkor igen, de másképp miből látszik, hogy van valakid?
7/26 anonim válasza:
Gyűjtsd a fikádat gyógyszeres üvegbe és dicsekedj vele.
8/26 A kérdező kommentje:
bocs első, csak kicsit felkaptam magam. csak nagyon utálom ha rámmásznak. és választ várok erre!
2010. márc. 19. 22:22
9/26 anonim válasza:
Feltételezve, hogy ez nem kamu, akkor szerintem finoman szólva dekorativan és hivalkodóan vagy felöltözve.
Ha nem kell új pasi, akkor szolidabb öltözködés aztán jónapot.
Ha nunáigéró dekortázsod van és 5 centis miniszoknya akkor persze hogy a s*ggedbe liheg minden faszi. Azt üzened nekik "Hahó! Tégy magadévá!". Ez mellett a pokróc modor tőleg max előjáték a numerához.
10/26 anonim válasza:
másszon rád a plafonról a pók, nem vagy egy kicsit beképzelt? Meg pasijai vannak. Ezek szerint párhuzamosan is vagy a férfiakkal ami azt jelenti, hogy ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!