Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le magamról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le magamról a pasikat? Pasik, mitől ábrándultok ki?

Figyelt kérdés
Sok pasi nyomul rám, és akár milyen durván őszinte és nyers vagyok, továbbfolytatják. Mindig vannak ilyenek. Képesek rajongani értem, vagyis azért amit látnak bennem, vagy rajtam. Hogyan rázzam le őket, mert ha kedves vagyok, azon felbátorodnak és félreértik, ha meg beletaposok a lelkükbe, akkor meg csakazért is meg akarják mutatni. Most is van egy pasi, és egyfolytában rajtam liheg. bámul, és kedveskedik. Teljesen belebetegszem. Van pasim, és hűséges is vagyok hozzá, de ezek a nyomulók mindig megzavarják a szerelmünket. Egyáltalán miért kell rámászni egy olyan csajra, akinek 2 éve pasija vannak. Miért és meddig kell reménykedni?
2010. márc. 19. 22:13
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
pasija van! csak idegességemben elírtam! egy pasim van.
2010. márc. 19. 22:26
 12/26 anonim ***** válasza:
77%

És mért kell egyből arra következtetni hogy a kérdező lány kihívó öltözékben vonaglik idegen hapsiknak, ezáltal felkínálva magát? Egyetlen normális választ se írtatok.

Kérdező: ha már a nyersebb verzió sem használ, ilyenkor kell ráuszítani a barátodat a jelentkezőre. Nekem az egyik ismerősöm panaszkodott néhány hete az osztálytársára, aki már egy éve próbálkozott nála, a lány NEM VOLT KIHÍVÓ vele, sőt, elutasította többször is, előfordult, hogy már nagyon gorombán, mert a gyerek annyira lassú felfogású volt. A lány elpanaszolta a barátjának, aki elbeszélgetett vele. A srác megsértődött, és azóta hozzá se szól a lányhoz. Béke van.

Én már csak ezt tudom javasolni. Sok sikert.

2010. márc. 19. 22:27
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

Az utolsónak igaza van. Egyáltalán nemkell ehhez kihívónak lenni (és egyébként az elíráson lovagolni is hülyeség.

Velem olyan is megtörtént már, hogy a barátom jelenlétében (!) a barátom egy haverja (!) mászott rám, pedig nem öltözöm kihívóan, egyszerűen kedves vagyok majdnem mindenkivel.

Kérd meg a barátod, hogy beszélgessen el velük, vagy nézd őket levegőnek.

2010. márc. 19. 22:32
 14/26 anonim ***** válasza:

Utolsó kettő értetlenkedőnek:

Nagy különbség van a között hogy valakire EGY valaki rámászik és az között hogy valakikre SOK pasi mászik rá.

Az első egyéni dolog a másodikban azért már kell hogy legyen valami a viselkedésben/kinézetben.

2010. márc. 19. 22:37
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
Hát, akkor elmondom neked, hogy elég sokan érdeklődnek utánam, úgy mondd. Az igaz ugyan, hogy csinosan öltözködöm, de semmiképpen nem hivalkodóan (ált. kosztüm, és minimum térdig érő szoknya). Csak sajnos, ha valaki feltűnően szép (nem nagyképűségből, csak tisztában vagyok vele, hányan fordulnak utánam az utcán, és hányan próbálkoznak), akkor koslatnak utána.
2010. márc. 19. 22:48
 16/26 anonim ***** válasza:
35%
22:48-asnak: Az arc a baj, az arc a baj....
2010. márc. 19. 22:56
 17/26 anonim ***** válasza:

Legyél kötekedő, ápolatlan, túrd az orrod, fingjál nagyokat, legyen zsíros a hajad, és tettesd kettyósnak magad! :D

Inkább örülj hogy kellesz a pasiknak! Ez egy olyan pozítív visszajelzés, amiért pár x-el később ölni tudsz majd! :D

2010. márc. 19. 22:58
 18/26 anonim válasza:
0%
Terhes vagy! És ne annyázzá!!!
2010. márc. 19. 23:09
 19/26 anonim ***** válasza:
ismerős...rám is akkor kezdtek mászni a pasik, mikor komoly kapcsolatom lett, előtte meg semmi....ez murphy törvénye
2010. márc. 19. 23:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha ez nem kamu kérdés...Hát figyelj.A helyzet az, hogy ezzel ugyan így vagyok.Sokan írták, hogy azért mert úgy öltözködsz stb...Lehet, hogy te igen én nem tudom, de én nem és mégi ez vanElég természetes lány vagyok.

Ha van ilyen pasi (márpedig mindig van) akkor úgy beszélek vele hogy nem is igaz.Pl.:"Fogd már fel, hogy rohadtul nem tetszel,van barátom hagyjál már békén mert nem kellesz!" Törd le az egójukat.Mondd nekik, hogy "Nézz már magadra meg rám b.zdki!" Valószínü, hogy meg fognak utálni és egy beképzelt p.csa leszel a szemükben, mert mindig ez van de hát vagy ez vagy az.

Sok sikert:D

2010. márc. 20. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!