Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le magamról a pasikat? Pasik, mitől ábrándultok ki?
Figyelt kérdés
Sok pasi nyomul rám, és akár milyen durván őszinte és nyers vagyok, továbbfolytatják. Mindig vannak ilyenek. Képesek rajongani értem, vagyis azért amit látnak bennem, vagy rajtam. Hogyan rázzam le őket, mert ha kedves vagyok, azon felbátorodnak és félreértik, ha meg beletaposok a lelkükbe, akkor meg csakazért is meg akarják mutatni. Most is van egy pasi, és egyfolytában rajtam liheg. bámul, és kedveskedik. Teljesen belebetegszem. Van pasim, és hűséges is vagyok hozzá, de ezek a nyomulók mindig megzavarják a szerelmünket. Egyáltalán miért kell rámászni egy olyan csajra, akinek 2 éve pasija vannak. Miért és meddig kell reménykedni?2010. márc. 19. 22:13
21/26 anonim válasza:
Melléd állok és 100kmes körzetben eltűnnek az értelmes fiúk...:S Jó lesz? :D
22/26 anonim válasza:
Érdekes, mikor nekem voltak ilyen "gondjaim", én tudtam kezelni őket xD
De valld be, azért kicsit tetszik neked ez a helyzet, mert ha nem így lenne, akkor meg tudnád oldani, hidd el:-D
23/26 anonim válasza:
Én is szeretlek, kérlek légy az enyém!
24/26 anonim válasza:
te hülye vagy és nagyképű, nem pedig szép : D
26/26 anonim válasza:
Dezodor helyett kend magad canis merga-val, nem marad el az eredmény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!