Kinek "kell" megvenni a ruhákat?
Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 12:00
2/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést! HA családra gondolsz gyerekeknek anya,mert az anyukák fejből is tudják milyen a méret, apa meg vegyen magának, úgyis ő tudja mit szeretne. De a pasi vehet a nőnek valamit meglepiből és fordítva is, csak nem bizti, hogy jó lesz.:) Gyereknek is vehet apa, de vigye el a kölköt, úgy a tuti. Szerintem nincs olyan hogy valaki vesz valaki meg sosem! Én sosem fogok alsógatyát venni a páromnak!!!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Jogos a többiek kérdése, milyen ruhát? :)
De ha esküvői ruhára gondolsz, van olyan szokás, hogy a menyasszony ruháját a keresztszülőnek szokás finanszírozni. De persze ez nem kötelező!
Üdv!
5/5 anonim válasza:
Olyan ruhára gondolt amit a minden napokban meg kell venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!