Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Használ valaki Eco-Zashs...

Használ valaki Eco-Zashs gömböt a mosáshoz? Tényleg jól kimossa a ruhákat? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. márc. 31. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia, igen használom már két hónapja kb. Nagyon meg vagyok vele elégedve, de viszont a férjem munkás ruháinak kevés, olajos, foltos cuccok, tehát olyankor nem azt használom, de egyéb esetben igen, fehérneműket is szép tisztára mossa!
2010. ápr. 2. 10:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi kettőt rendeltünk, mind a kettő szétesett az első mosásnál (két különböző mosógépben). Szóval nem vált be.
2010. ápr. 3. 15:01
 3/3 anonim válasza:
Az első válaszolótól kérdezném, azóta is ezzel mosol? A véleményed nem változott? Én is gondolkodom rajta hogy veszek egyet, de félek hogy a foltokat nem fogja kivenni. Elég sok negatív véleményt olvastam már róla és túl kevés pozitívat.
2011. jan. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!