Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosógélből hány ml-t szoktál...

Mosógélből hány ml-t szoktál rakni egy teledob-mosáshoz?

Figyelt kérdés
Jelenleg tomi van itthon, így elsősorban az érdekel, de persze a többire is kíváncsi vagyok.:)
2011. júl. 22. 13:14
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is Tomit használok, én a csavaros kupakját szoktam teletölteni egy teledobos mosáshoz.
2011. júl. 22. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is 1 max. másfél kupak gélt adok. Amikor először hozott a férjem folyékony mosószert, el sem olvastam, mennyit kell adagolni, automatikusan a max. vonalig öntöttem a gélt (ami kb. jó 4-5 kupak), olyan erős mosószer szagú volt minden ruha, egy méterről lehetett érezni :))
2011. júl. 22. 13:28
 3/7 anonim ***** válasza:
A tomihoz és persilhez szokott lenni ajándékba mérőkupak,azt szoktam tele önteni.
2011. júl. 22. 15:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Arielt használok, egy kupakkal teszek bele, ezt lemértem, pontosan 35 ml. Fél adaghoz persze a felét :)
2011. júl. 22. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Az 1.5 vagy 3 literes kupakjára gondoltok?
2011. júl. 22. 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem felültöltős whirlpol a mosógépem kb 4 éves és az adagolóján jelzi folyadék mosószerből meg porból is a max ot én ahol vana folyékony mosószeres max ott picivel a max alá töltöm és kész ragyogó tiszta a ruha jár a gélhez kupak ami bele van csavarva ha egy olyannal teszel annyi is elég...
2011. júl. 22. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
A mosószer dobozán van egy adagolási táblázat.
2011. júl. 29. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!