Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyn félős tipus vagyok. Nem...

Nagyn félős tipus vagyok. Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy van barátom. (? )

Figyelt kérdés
Tudom,hogy most butának fogtok tartani.. de 12 éves vagyok és komoly kapcsolatban vagyok egy 13 és fél éves fiúval.. A lényeg hogy nem merem elmondani nekik hogy most mi a helyzet.. folyton hazudok h találkozhassak vele... el akar vinni messzebre magával de nem mrek szolni anyáéknak.. Az olyan válaszokat nem várom hogy menj vissza babázni stb.. szerintem mindenki át élte ezt a kamaszkorát.. hozzá tenném már volt csók is : DD de szóval higy mondjam el? félek,hogy eltilt : ((
2012. máj. 28. 22:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Énis ezeket mondom hogy a barátnőimmel megyek el.. de akkoris .. igen félek hogy meglátnak minket de olyan helyen szoktunk menni ahol nincs senki csak néhány öregbácsi megy arrafele.. de nem is az hogy olyan komoly de nagyon szeretem : (
2012. máj. 29. 06:59
 12/17 A kérdező kommentje:
Ti mit mondanátok a gyereketeknek ilyenkor?
2012. máj. 29. 07:10
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Először megmosolyognám, az biztos. Aztán megkérném, hogy mesélje el. :)

Nem tudom, nekem az első kapcsolatom 16 évesen lett, 10 hónapja, amit én is, és a barátom is komolyan gondolunk, hosszútávra. Féltem elmondani itthon, mert van köztünk egy nagyobb korkülönbség, de szerencsére pozitív kimenetelű volt. Annyit mondtam, hogy átjön egy nagyon jó barátom, de mikor itt volt, levágták, hogy ez kicsit több, és senkinek nem volt egy rossz szava sem. :)

Tehát, fő az őszinteség, nem kell félni anyukádtól. :)

2012. máj. 29. 07:48
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

Húh..

Nekem apu azt mondta amig él nem lehet pasim :D

anyunak nem lenne kifogása ellene (de azt nem tudják,hogy találkozgatok egy pasival..) jézus, ha megtudnák meg azt, hogy sokkal idősebb nálam :D Rossz belegondolni... Mindig azt mondom, hogy ilyen olyan korepen vagyok meg énekkaron stb. :D

Pedig jól tanulok, meg szerintem elég megbizható vagyok, de mégis csak apuci egyetlen gyereke pláne, hogy lánya :D Ja és én 16 vagyok. :) De hát ilyenek a szülők :/

2012. máj. 29. 08:34
 15/17 A kérdező kommentje:
El mondtam anyunak.. azt mondta még meg beszéljük ezt , de egyáltalán nem volt mérges. Hatalmas kő esett le a szívemről :DD köszönöm akik válaszoltak, nagy erőt adtatok nekem*.*
2012. máj. 29. 14:09
 16/17 A kérdező kommentje:
azt mondta hogy ebből komoly nem lehet.. de a csókot nem merem elmondani..
2012. máj. 29. 14:38
 17/17 A kérdező kommentje:
De bele halnék ha el kellene "engednem" ..
2012. máj. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!