Hogyan kérjem meg anyukámat?
Figyelt kérdés
Szeretném ha venne boxert,mert már az össze fiú azt hordd,és tesi elött öltözéskor mindig mondják h még mindig fecskét hordassz?És hogy vegyen nekem borotvát mert nem szeretem ezt a szakmunkásbajuszt és a hónaljszőrőmet...hogyan beszéljek vele erről?15/f2012. máj. 28. 21:00
11/12 anonim válasza:
Minnél gyorsabban:D
Nincs ebben semmi gáz amúgy anyád felé, a szakmunkásbajuszban viszont annál inkább, na és a fecske se túlmenő mostanában ezt jól látod:D
12/12 anonim válasza:
Szia!Szerintem nyiltan és öszintén beszélj vele róla. Minket lányokat meg a tangával nyaggattak..Én meg uáltam és soha nem is volt.. 26l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!