Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kérjem meg anyukámat?

Hogyan kérjem meg anyukámat?

Figyelt kérdés
Szeretném ha venne boxert,mert már az össze fiú azt hordd,és tesi elött öltözéskor mindig mondják h még mindig fecskét hordassz?És hogy vegyen nekem borotvát mert nem szeretem ezt a szakmunkásbajuszt és a hónaljszőrőmet...hogyan beszéljek vele erről?15/f

#borotva #anya #szőr stb.
2012. máj. 28. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd a szemébe,ne parázz:)
2012. máj. 28. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
66%

szerintem simán így.

Anya, szeretnék boxert hordani, mert mindenki azt hord, engem meg cikiznek.

Hónaljszőrben nem értünk egyet. Egyrészt van funkciója, ha lehet, minél levesebb helyen sértsd meg a bőröd, nem kell csupasz dzsigoló legyél.

(43/N)

2012. máj. 28. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

43 éves nő ilyeneket mond a borrotválkazó férfiakról? Még ha 80 lennél megérteném. Az én párom 42 és alkalmanként porotválja a testszőrzetét is. Nem csupaszra, csak nagyon rövidre, mert zavarja. Nekem meg tetszik mindenhogy.

A borotvát te is meg tudod venni, ha kapsz egy kis zsebpénzt. Nem kell az elején még méregdrágára költened. Elég az olcsó eldobható is.

Apukád esetleg nem tud besegíteni a fiús dolgokba? Vagy ha nincs apukád a kéznél, akkor valami férfi rokon?

2012. máj. 28. 21:11
 4/12 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit félregépeltem, bocsi.
2012. máj. 28. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja anyukád leharapni a fejed, ha megkéred ezekre és egyáltalán nem ciki. A pehelybajusz inkább az és ne higyj a pletykáknak, hogy minél korábban kezded borotválni, annál erősebb lesz a szőrzet, mert ez nem igaz. Amúgy én utálom a boxert, mert marhára nem tartja a szerszámot, sokkal jobbak azok az alsógatyák, amik nem fecskék ugyan, hanem ilyen passzosabb rövidszárúak, ilyen: [link]
2012. máj. 28. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Párom 23 évesen rendes alsógatyát hord, nem szereti a boxert. :) Nem ciki, nyugi. De ha azt szeretnél hordani, nyugodtan mondd meg neki, nem fog érte furcsán nézni. :)

A hónaljszőr meg tényleg jobb, ha nincs. Nem divat, és nem is izzad úgy az ember, én azt tapasztaltam, hogy ha már kicsit is szőrös, jobban izzadok, és zavar nagyon. Meg hát ha van már elég erős bajuszod, tényleg helyesebb lenne elkezdeni borotválkozni. Meg fogja érteni ő is. :) Ne félj tőle megkérdezni! :)

2012. máj. 28. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudsz vele normálisan beszélni? Csak nekem furcsa, hogy nem mered megkérni rá.

Ne félj tőle!

Amúgy szerintem nem ciki a fecske, kinek mi a kényelmes, de ezt a piszkálós tinik nem értik meg úgyse. A hónalj szőrt is szeretem, ha van, de ha a lelki békéd ezeken múlik.

22/L

2012. máj. 28. 21:22
 8/12 anonim válasza:
87%

Figyu, ne érdekeljen ki mit mond az osztályban.Neked kényelmes a fecske vagy nem?Ha hagyod hogy mások mondják meg mi legyél az nem lesz jó.Persze kérj tanácsot, nem az ellen beszélek, hanem a cikizésekre.Ne figyelj rájuk.

Anyuddal meg beszélj nyugodtan, ő szült, ápolt meg minden, ebbe szted nem segítene?27/F

2012. máj. 28. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

És én még azt hittem, csak mi, csajok szenvedünk ilyesmiken :D

A boxerről nem tudok nyilatkozni, de anyukám esetében ez úgy történt, hogy mikor én először kérdeztem rá ilyenekre, kisebb vita lett belőle, hogy de hát még milyen fiatal vagyok, nincs szükségem ilyenekre, stb (pedig nem sminkre meg hasonlókra kérdeztem rá, hanem én is borotva, drótos melltartó, stb) ez volt úgy fél éve, mostanában meg anyum folyton ilyenekkel jön, hogy majd szóljak rá, hogy kell venni gyantát, meg ha összejön a ballagópénzem elmegyünk és vásárolunk egy csomó csajos cuccot, ilyenek :D

Szerintem ha adsz egy kezdő lökést, anyukád is gyorsan fel fogja ismerni, hogy serdülsz és ha nem is feltétlenül, de szükséged van ilyenekre. Hajrá :D

14/l

2012. máj. 28. 21:43
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szakmunkásbajusz... lehidaltam. :))) Szépen mondd el neki mi és hol fáj. A bajusz miatt pedig te is vehetsz magadnak eldobható borotvát, úgy ahogy már valaki írta.
2012. máj. 28. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!