Van egy fiú aki 5 évvel idősebb nálam de nekem nagyon tetszik. De Ő csak barátként tekint rám szoktunk néha beszélni és elég jól elvagyunk :)
Nem tudom mondjam-e el Neki,hogy bejön nekem vagy maradjon meg inkább csak barátságnak mert a 5 év mégiscsak 5 év..
2012. máj. 28. 19:04
1/9 anonim válasza:
hány éves vagy?
2012. máj. 28. 19:09
2/9 anonim válasza:
Szerintem mond csak meg neki nyugodtan.Lehet ő valójában ő is beléd van esve csak nem meri elmondani
2012. máj. 28. 19:09
3/9 anonim válasza:
? Ha csak 15 vagy, akkor sok a korkül, de ahogy idősödsz, egyre inkább ideális lesz :)
2012. máj. 28. 19:10
4/9 anonim válasza:
Ha barátként tekint Rád,akkor szerintem keress korodbelit. Egy 25 és 20 éves ember között mindegy az 5 év.De egy 15 meg egy 20 éves között sok...
2012. máj. 28. 19:10
5/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2012. máj. 28. 19:14
6/9 anonim válasza:
Ha te 13-14 éves vagy, ebben a korban ekkora korkülönbség nagy kavarodást okozhat. A te esetedben sincs ez másképp. Egy 19-20 éves férfi már felnőtt, érett ember, akinek a párkapcsolati elvárásai teljesen mások, mint a tied. Ha ez a szerelem, vagy vonzalom eltart még két, három évig, akkor nyugodtan javaslom, hogy vágj bele egy közelebbi kapcsolatba vele. Ha azonban az idő múlásával lankad az érdeklődésed, ne szomorkodj. Reméljük megtalálod a korban hozzád illő fiút.
2012. máj. 28. 19:15
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönööm :)
Biztos,hogy tartani fogom vele a kapcsolatot nagyon aranyos srác
2012. máj. 28. 19:21
8/9 anonim válasza:
Ha ő csak barátként tekint rád, akkor sok tennivaló nincs... :/
De nyugi, ez a tetszik-dolog a hormonok hibája, fog még szembejönni sok ilyen srác, különböző korúak.
Benne biztos az is vonz valahol, hogy ennyivel idősebb és amolyan "megszerezhetetlen fajta".
Tinédzser korban még a 2-3 év is szakadékot jelenthet, és az sem mindegy, kinek a javára. Az 5 év viszont még sok.
Amúgy meg nyugi, ha egymáshoz tartoztok, néhány év múlva mindenképp össze fog fújni a szél titeket. :D
2012. máj. 28. 19:22
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon örülnék neki :$
és ami első látásra megfogott benne az az,hogy tök ugyan olyan mint Leonardo Di Caprio
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!