Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mi a...

Ebben a helyzetben mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy hozta az élet, hogy együtt kell laknunk anyámékkal egy házban, egy szinten.

2 gyerekünk van, nem sokára születik a 3.

Az egyik szobába még régebben csináltattunk egy gyönyörű sötétítőfüggönyt össz:50ezer ft-ba került nekem.

Most anyám kitalálta önkényesen, hogy ő szétvágja ezt a függönyt, hogy abból a másik szobába is elég lesz a függöny.

Erre én kiakadtam, szerinted jogosan?

2012. máj. 28. 14:56
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Csakhogy ők hirtelen és a pontos részleteket nem ismerve ítélkeztek.

BOCSÁSSA MÁR MEG A JÓISTEN, DE SEHOL NEM ÍRTAM, HOGY ROSSZUL ÁLLUNK ANYAGILAG, SŐT...

2012. máj. 29. 08:30
 22/28 anonim ***** válasza:
Nézd, amit írtál, abból nem is egy embernek az jött le, hogy márpedig erről van szó. Ha felteszel egy kérdést, akkor már az elején írj le mindent, mert látod, a hülye, ítélkezős bunkó paraszt válaszolók csak felcs.szik az agyad...
2012. máj. 29. 08:46
 23/28 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért akadnak itt sokan fönn azon, hogy 50ezer volt a függöny. Honnan tudják, mekkora az ablak, amire készült? Én függöny-lakástextilboltban vettem fényáteresztő és sötétítő függönyt, a sötétítőt csak egy ablakra, de az erkélyajtós volt, a többi meg szimpla ablak (2 helyiség) és mindez varratás nélkül került 40ezerbe. Nem olyan olcsók a függönyök, mint hiszitek, amit vettem sem volt a legdrágább, sőt, igyekeztem olcsón kijönni. Egyébként turkálóban még nem vettem függönyt, de szándékomban áll, csak valahogy sose jön össze. Ha a kérdező nem sajnálta rá az 50ezeret, akkor ti miért sajnáljátok?

A kérdező pedig arra volt kíváncsi, hogy az anyja az ő függönyét szétvághatja-e önkényesen úgy, hogy ő ehhez nem vág jópofát. Hát még jó, hogy nem! Én megbeszélném vele, hogy ne haragudj, anyu, de ez a függöny ide tartozik, itt a helye, itt mutat jól. Itt marad és kész.

2012. máj. 29. 12:43
 24/28 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, ez a probléma, hogy nem írtad milyen az anyagi helyzet. Leírtál néhány mondatot, semmilyen olyan infót nem, ami segítene felmérni az állapotokat, de ennyiből döntsük el, hogy kinek van igaza.

Aki 3 gyerekkel a szüleivel laknak egy egy házban, egy emeleten általában nem dúskálnak a pénzben, ezért merte sok ember feltételezni, hogy talán anyádnak van igaza.

Erre oldalakkal később benyögöd, hogy k*rva jól álltok anyagilag.

Mielőtt kérdezel talán szedd össze a gondolataidat és úgy tedd fel a kérdést, hogy egyértelmű legyen a szitu!!!

2012. máj. 29. 12:46
 25/28 A kérdező kommentje:

Mi köze az anyagi helyzetünknek ahhoz, hogy anyám uralkodna a saját tulajdonom felett? Szerintem az ég világon semmi.

Én vettem, ő pedig ezt nem tartja tiszteletben.

2012. máj. 29. 13:41
 26/28 A kérdező kommentje:

Bocsika, de ha sz@rul is állnánk anyagilag, akkor sem lenne joga az én tulajdonom felett önkényesen dönteni.

Amibe én még anno ennyi pénzt, energiát beleinvesztáltam.

És igen, igaza van az egyik hozzászólónak, hogy egy függöny ennyibe kerül, nincs mese...varratással, sinnel, karnissal stb. együtt, ez van.

2012. máj. 29. 13:43
 27/28 A kérdező kommentje:

Ja, és elég vicces számomra, hogy a függöny ÁRÁN kell kiakadnotok, de normális választ nem tudtatok adni. Tisztelet a kivételnek.

A továbbiakban befejeztem, törlöm a kérdést.

2012. máj. 29. 13:44
 28/28 anonim ***** válasza:
44%

Remélem boldog vagy, hogy lepontoztál :D Igenis nekem van igazam. Írd le normálisan a kérdést, pontosan írd le a körülményeket legközelebb.

A kérdésed pedig: Ebben a helyzetben mi a véleményed? Ez egy olyan kérdés,amire mindenki különböző választ adhat, mert mindnekinek más a véleménye. Tehát ne ugasd le azokat akik máshogy látják, mint te. :)

2012. máj. 29. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!