Ebben a helyzetben mi a véleményed?
Sajnos úgy hozta az élet, hogy együtt kell laknunk anyámékkal egy házban, egy szinten.
2 gyerekünk van, nem sokára születik a 3.
Az egyik szobába még régebben csináltattunk egy gyönyörű sötétítőfüggönyt össz:50ezer ft-ba került nekem.
Most anyám kitalálta önkényesen, hogy ő szétvágja ezt a függönyt, hogy abból a másik szobába is elég lesz a függöny.
Erre én kiakadtam, szerinted jogosan?
Nem hagynám.
De mit tud az a függöny ennyi pénzért? Mos, főz, takarít??
Látom, van itt jópár emberke, aki értelmezési problémákkal küzd:)
MÉG RÉGEBBEN CSINÁLTATTAM AZT A FÜGGÖNYT!!!
Nem, nem állunk rosszul anyagilag, ez csak átmeneti helyzet, nem anyáméknak szülöm a gyerekeket, nem ők tartanak el minket, fizetünk rezsit is, nem is keveset.
Sajnálom, akik velem értettek együtt és lepontozta a sok unatkozó...kár, ez a magyar mentalitás...
Lehet, hogy ott élnek, de attól még a saját holmija maradjon meg a sajátja!
Hogy fel lennétek háborodva, ha lenne valamitek, amit csak úgy szétvagdalna a rokonotok! Azért álljon már meg a menet, jó, hogy nem a sarokban, csendben kuporodjon meg a kérdező, és örüljön neki, hogy a SAJÁT gyerekén és unokáján ideiglenes segítenek!
biztos kiakadnék és inkább eltenném, mintsem hagynám hogy szétvágja
de az is biztos hogy én nem vennék ennyiért függönyt.
amíg anyám nyakán élek jó lesz az, amit ő berak a szobába.
én meg szépen gyűjtök egy garzonra ahol majd, ha egyszer a magaménak tudom végre, kiteszem azt a szuper sötétítőfüggönyt, amit egy ezresért turkáltam.
Azért került ennyibe, mert tetőtéri lakás ablakába kellett, különleges méretekkel, az árban a varratás és a karnis is benne van.
Turkálóban nem találtam volna ilyen méretet...
Mondd meg neki, hogy az a te függönyöd és ne bántsa. Esetleg vegyél neki egy másikat oda, ahova ő akarja rakni.
én meg ezen haltam be: "A szülőkkel laktok és 50ezerért csináltattok függönyt! Hú b*zeg XD asszem röhögnöm kell..." mert nyilván te sokkal okosabb vagy és vettél volna abból az ötvenezerből egy házat, hogy ne kelljen a szülőkkel lakni... idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!