Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben a helyzetben mi a...

Ebben a helyzetben mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Sajnos úgy hozta az élet, hogy együtt kell laknunk anyámékkal egy házban, egy szinten.

2 gyerekünk van, nem sokára születik a 3.

Az egyik szobába még régebben csináltattunk egy gyönyörű sötétítőfüggönyt össz:50ezer ft-ba került nekem.

Most anyám kitalálta önkényesen, hogy ő szétvágja ezt a függönyt, hogy abból a másik szobába is elég lesz a függöny.

Erre én kiakadtam, szerinted jogosan?

2012. máj. 28. 14:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
71%

Nem hagynám.

De mit tud az a függöny ennyi pénzért? Mos, főz, takarít??

2012. máj. 28. 16:32
 12/28 anonim ***** válasza:
77%
Reméltem is. Remélem ennél nagyobb élvezet nem is ér:)
2012. máj. 28. 16:55
 13/28 A kérdező kommentje:

Látom, van itt jópár emberke, aki értelmezési problémákkal küzd:)

MÉG RÉGEBBEN CSINÁLTATTAM AZT A FÜGGÖNYT!!!

Nem, nem állunk rosszul anyagilag, ez csak átmeneti helyzet, nem anyáméknak szülöm a gyerekeket, nem ők tartanak el minket, fizetünk rezsit is, nem is keveset.

Sajnálom, akik velem értettek együtt és lepontozta a sok unatkozó...kár, ez a magyar mentalitás...

2012. máj. 28. 17:18
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Lehet, hogy ott élnek, de attól még a saját holmija maradjon meg a sajátja!

Hogy fel lennétek háborodva, ha lenne valamitek, amit csak úgy szétvagdalna a rokonotok! Azért álljon már meg a menet, jó, hogy nem a sarokban, csendben kuporodjon meg a kérdező, és örüljön neki, hogy a SAJÁT gyerekén és unokáján ideiglenes segítenek!

2012. máj. 28. 17:43
 15/28 anonim ***** válasza:
23%

biztos kiakadnék és inkább eltenném, mintsem hagynám hogy szétvágja

de az is biztos hogy én nem vennék ennyiért függönyt.

amíg anyám nyakán élek jó lesz az, amit ő berak a szobába.

én meg szépen gyűjtök egy garzonra ahol majd, ha egyszer a magaménak tudom végre, kiteszem azt a szuper sötétítőfüggönyt, amit egy ezresért turkáltam.

2012. máj. 28. 18:23
 16/28 A kérdező kommentje:

Azért került ennyibe, mert tetőtéri lakás ablakába kellett, különleges méretekkel, az árban a varratás és a karnis is benne van.

Turkálóban nem találtam volna ilyen méretet...

2012. máj. 28. 19:14
 17/28 A kérdező kommentje:
16-os válaszadó! Teljesen egy véleményen vagyunk. Köszönöm.
2012. máj. 28. 19:15
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd meg anyádnak,hogy ez a függöny csak így mutat ahogy van,szét darabolva teljesen más hatása lenne,egyébként meg szeretnéd még használni ha külön költöztök.Az ollókat meg rejtsd el!
2012. máj. 28. 19:40
 19/28 anonim ***** válasza:
57%

Mondd meg neki, hogy az a te függönyöd és ne bántsa. Esetleg vegyél neki egy másikat oda, ahova ő akarja rakni.

én meg ezen haltam be: "A szülőkkel laktok és 50ezerért csináltattok függönyt! Hú b*zeg XD asszem röhögnöm kell..." mert nyilván te sokkal okosabb vagy és vettél volna abból az ötvenezerből egy házat, hogy ne kelljen a szülőkkel lakni... idióta

2012. máj. 29. 04:08
 20/28 anonim ***** válasza:
10%
Utolsó: mert ha van fölös 50 ezer forintja egy átlagembernek, az rögtön elkölti, aztán csodálkozik, hogy nem tart sehol. Ha valakinek nincs pár milkája csak úgy fölösbe, az nem is vehet soha házat, meg se próbálkozzon vele? Ettől a hozzáállástól élnek a hotel mamában az emberek 30+ éves korukig. 50 ezer ft-nak mindig lenne jobb helye, mint egy nyomvadt függöny, de itt látszik, milyen értékrendje van az embereknek: csak a külcsíny, más nem számít, aztán ha hirtelen kellene a pénz, akkor sír a száj. Ezért akadtak ki itt sokan.
2012. máj. 29. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!