Titeket nyáron meddig engedtek el a szüleitek? Mikorra kellett haza mennetek?
Én 14 leszek, és már 6-ra haza kell mennem...titeket meddig engednek/engedtek el?? Nem cigizek, nem járok bulizni, nem olyan vagyok mint a mai p*csák:DD
kort és nemet is irjatok pls:D
14/L
14 évesen legkésőbb az utolsó busszal mehettem haza, ami 22:55kor indult, így 23:10kor már a szobámban ültem. Kb 16-17 évesen jött el a korszak, hogy elég első busszal haza menni. Bár én nem járok el sehova így reggelig, jobban szeretem a mai napig az utolsó buszos verziót, mivel úgysem discoba járunk. :) Jó lenne éjszakai járatot bevezetni mondjuk 1kor, 2kor és 3kor, mert első buszig néha már szenvedtünk máskor.
18L
Nekem is ki kellett járnom a 8-at, hogy elengedjenek diszkóba meg bulizni. De alapból sötétedésig maradhattam, ha nem volt suli.
23/N
utolsó előtti válaszoló: egyetértek:D
utolsó: nem azt momdom h nagy vagyok, de a barátnőm, aki még a 13at se töltötte be, neki 7re kell hazamennie.:/
nem a mostani utólsó, hanem az előtte lévő utolsó:D
nemtudom h miért nem bíznak meg bennem://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!