Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Ti hányévesen vittetek először haza pasit? És a szüleitek hogyfogadták?
ezt most úgyértem h van barátom de nemakarom még bemutatni a szüleimnek mert tudom h kiakadnának..ők azthiszik h még nincs senkim szerintük ez nagyon korai:S
vagy ilyenkor illik bemutatni v csak ha már nagyon komolyrafordul a dolog?
Én 15 évesen " vittem haza".
Elhívott randira tök spontán én meg beleegyeztem. Olyan jól elvoltunk,h késő estig maradtunk és nem jött héve:S Néztünk buszt de csak másfél óra múlva jött volna..közel laktam ahhoz a parkhoz ahol voltunk ugyhogy behívtam és bemutattam anyukámnak.nem volt semmi gáz,jól vette a lapot anyu.a barátom egy kicsit izgult h mit fog hozzá szólni de nem volt ellene kifogása:)
elég jól sült el a dolog de utána számíts rá h kérdeznek egy-két dolgot az illetőről:DD
értem:)
köszönöm a válaszokat:D
akk ráérek mégvele:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!