Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy szó, irigyelni való,...

Nagy szó, irigyelni való, "menő" ha egy nő orvos férfihoz megy feleségül?

Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 10:47
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
89%

Nem, mert ahogy az előttem szóló írta, ha státuszt akarnék, én mennék el orvosnak.

A környezetemben volt több házaspár, ahol a férfi orvos volt, azért váltak el, mert a férfi állandóan a kolléganőivel flörtölt, megcsalta a nőt.

2012. máj. 28. 11:53
 22/37 anonim ***** válasza:
60%

nem hinném. inkább stresszes.

nekem teljesen mind1, hogy mi a foglalkozása a páromnak, de azért jó érzéssel tölt el, hogy elvégezte az egyetemet, sikeres, és felnézhetek rá.

az orvosok egyébként is nagyképűek általában, szóval velem szóba sem állnának :)

2012. máj. 28. 12:12
 23/37 anonim ***** válasza:
81%
Inkább sajnálnám. Mert tényleg keveset lehet otthon, alig törődhet a saját családjával, mert mindig más emberek gondjával van elfoglalva. Semmiképpen sem irigylésre méltó.
2012. máj. 28. 12:21
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Engem soha nem érdekelt, hogy ki mit dolgozik, a lényeg, hogy az emberi értékei a helyén legyenek. Lényegtelen, hogy épp orvos, vagy (legyünk szélsőségesek) utca seprő.

Mind a kettőnél lehetnek arany lelkűek és rosszak is.

2012. máj. 28. 12:33
 25/37 anonim ***** válasza:
94%

A mai világban az a különleges, és irigyelni való, ha meg is marad két ember egy békés, nyugodt, szép kapcsolatban - ami nem a kirakat, hanem a valóság. Bármilyen végzettségű a férfi, megfogni sokszor nagyon könnyű, nem kell nagy tudás hozzá. Párválasztás terén egy orvos is lehet igénytelen - és nem feltétlenül a menyasszonya külsejére gondolok.

Majd ha a nők felnőnek végre, akkor belátják, hogy semmit nem ér a Merciben furikázó, gazdag és kifinomult, jó családból való férfi, ha félremegy, sosincs otthon, bejárónőnek tartja a feleségét vagy épp semmi közös nincs bennük.

Épp ezért a női sírás nagy része felesleges, rossz választás lehet az orvos is, a mérnök is, a hegesztő is, és a munkanélküli is. A személyiség egy "csöppet" fontosabb. De csak nevetek azon, aki ezzel menőzik. Ha valaki belelátna az én kapcsolatomba, lehet, jobban irigyelne engem... a végzettségnek semmi köze ahhoz, hogy ki milyen ember, ez csupa külsőség, felszínesség, kirakat. Egy jó kapcsolat nem attól jó, hogy mindenkinek mutogatjuk - ugyanez igaz a férjre is. Mindegy ki mit mutat, az igazságot senki nem tudja. Ha valaki presztízskérdést csinál a saját házasságából, az meg is érdemli, amit utána kap.

N

2012. máj. 28. 12:59
 26/37 anonim ***** válasza:
87%

Ugyan már, aki nő létére erre veri magát, az csak épp jó helyre betette a seggét. Az első hozzászólások közt olvastam, hogy ha egy mérnök pl. hozzámehet egy orvoshoz,az tegye össze a kezét. Szerintem ez a kijelentés felháborító. Mérnöknek tanulok nő létemre, ha akarom, az én nevem előtt is majd doktor áll, és én is teszek valamit a jövőért, emberiségért. Ugyanúgy éveket szenvedek végig az egyetemen, én nem tartom őket sem egy "fejlettebb fajnak". Elismerem a munkájukat, bár sokan nem látják be, hogy ők nem csodatevők, csak a rosszat próbálják korrigálni, helyrehozni. Egyébként pedig semmi irigylésre méltót nem látok abban, hogy a környezetemben 40 éves korukra bár anyagilag összeszedik magukat, de el is válnak, kikészülnek az éjszakázástól.

Nagynéném tegnap fogalmazta meg, fogorvos a vejem, erre biztos sokan büszkék lennének, hát én elcserélném bárkire!

2012. máj. 28. 13:03
 27/37 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem. A leendő férjem orvosis, és nincs ebben semmi irigyelni való. Én is orvosira járok, bár nagyon gondolkodom azon, hogy váltani kéne, mert nem 30 felett akarok családot. Ha elmegyek egy más (esetemben) egészségügyis szakra, ami nem orvos, akkor én már butább, alább valóbb lettem? Na ne röhögtessük ki egymást! :D Az orvos is csak ember, és elsősorban az ember számít, nem a foglalkozása!
2012. máj. 28. 13:11
 28/37 anonim ***** válasza:
83%
Te nem az vagy, aki korábban azt kérdezte, hogy ő, mint csúcsnő miért nem kell senkinek, amikor a topis testvére kifogott egy orvost férjül?
2012. máj. 28. 13:13
 29/37 anonim ***** válasza:
64%
28 Nem hiszem.Annak a nőnek nagyon kevés IQ-ja volt,nem tudna szerintem ilyen személytelenül kiírni egy kérdést,mert nem bírná tartani a lepénylesőjét és beindulna megint a rinyálás.
2012. máj. 28. 13:17
 30/37 anonim ***** válasza:
29%
Melyik volt az a kérdés??
2012. máj. 28. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!