Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit éreztetek azután miután...

Mit éreztetek azután miután elhagyott titeket a párotok akivel az életeteket terveztétek leélni?

Figyelt kérdés
Azt hittem vele fogok megöregedni. Elkezdtük tervezni az eljegyzést, lakást, megvettünk már berendezési tárgyakat, együtt vásároltunk be erre tessék. Mennyi idő volt nektek túltenni magatokat?

2012. máj. 28. 10:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Összeomlott az a bizonyos világ. 5 év együttlét után volt olyan kedves, hogy épp akkor közölte ezt mikor korházban feküdtem műtött térddel. Kellet vagy 4 hónap, hogy magamhoz térjek.
2012. máj. 28. 12:06
 12/15 A kérdező kommentje:
De aljas! Engem is most nehéz időszakban hagyott el, szóval ez csak ráadás volt. Azt hittem segít kilábalni a nehéz időszakomban de inkább fogta magát és elhagyott közel 4 év után csak úgy. Ezek után nem merek bízni senkiben. Remélem 2-3 hónap elég lesz mire túl leszek rajta. Most még nagyon rossz.
2012. máj. 28. 12:24
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Még csak 2 hete, hogy elhagyott. Nem volt sok az együtt töltött idő, mégis nagyon megviselt.Megszerettem, és nagyon fáj, hogy elment egy karcsúbb, szebb lányért...

Néha befulladok, úgy érzem nem kapok levegőt, pedig igen; máskor szúr a szívem, összeszorul a gyomrom... A fizikai munka segít egy picit, de legfőképp a nagyon intenzív mozgás. A futást ajánlom.Nem szeretek futni egyébként, de most annyira jólesik! Csak visz a lábam előre. A szervezetem ilyenkor normálisan működik, futás közben nem jönnek elő a pszichoszomatikus tünetek, legalábbis nálam. Aludni csak feszültségoldóval tudok egyelőre.

Néha nagyon bízom benne, hogy vissza fog jönni, és elkezdem várni. Máskor úgy érzem, hogy ez csak illúzió, soha nem fog visszajönni, mert nem tetszettem neki igazán.. Talán keresni kellene valakit helyette, hátha hamarabb elfelejtem, de még nem megy. Sebzett szívvel nem lehet új kapcsolatot indítani, előbb ebből kell meggyógyulni. Nem is biztos, hogy tudnék újra nyitni, bizalmat szavazni valakinek... Majd egy idő múlva, hogy mikor, azt nem tudom. Most fáj és szenvedek. Az ima is segít különben! Imádkozom Istenhez, és akkor egy kicsit mindig megkönnyebbülök.

2012. máj. 28. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:
43%
engem meg szülinapomkor hagyott el
2012. máj. 29. 22:32
 15/15 anonim ***** válasza:

mintha kihúzták volna alólam a talajt, szinte fájt az üresség, csalódottság...

Tanács: gondolj arra, hogy nem ő volt az igazi, és még így esélyed van rátalálni arra, akivel észvesztő szerelemben és boldogságban élheted le az életed... hidd el, én egy gyerekkel váltam el, jobb neked, hogy még minden előtt derült ez ki, mint amikor már van ház, gyerek stb...

Újra férjhez mentem, még most fiatalon, és álomkapcsolatban élünk évek óta, lett egy babánk, a hetedik mennyországban járunk :-)

Szóval minden nézőpont kérdése! Gyászold el a kapcsolatot, dolgozz fel minden sérelmet de utána ne nézz vissza, a következő barátodnak add meg a tiszta lappal kezdés lehetőségét. Járj nyitott szemmel, szagolj bele a tavaszba, csípd ki magad, keresd a régi barátokat, osztálytársakat stb. Mindig csak előre!

2013. márc. 11. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!