Elvetetnétek a babát, ha a barátotok meg akarja tartani?
Ha egy olyan párkapcsolatban lennék,ahol még alig ismerjük egymást, nem is élünk együtt, nincs saját jövedelmünk,illetve aki támogasson anyagilag(pl nagyszülők),akkor 100%, hogy elvettem.
Aki pedig az örökbeadást írta, hát jó nagy f*szság!Rengeteg ismerősöm van,aki örökbefogadott,vagy valamelyik rokona fogadott örökbe.Mi lett velük? Az összesnek az örökbefogadott gyereke viselkedés-magatartás problémás/zavaros lett, brutális dolgokat csináltak,maguktól is kitalálták, hogy nem az igazi szüleik akik nevelik,akármilyen szép környezetük is volt és még az anyagiak is megvoltak,plusz rendesek is voltak az örökbefogadók!
Egy örökbefogadott gyerek tudja/érzi már kiskorától kezdv, hogy valami nincs rendbe. És sajnos sokak bekerülnek intézetbe,"árvaházba" mert nem tudnak velük mit kezdeni!!!Az még rosszabb,mikor az örökbefogadott mellé véletlenül mégis születik egy "saját".
Kérdező,szerintem itt most arról van szó, hogy egyedül,ha nem lenne a párod a jövőben is a párod, akkor is felelősségteljes anya tudnál-e lenni. 22 éves vagy,ez csak egy dolog. Gazdasági válság van és mindig is lesz! Sokan gyerek mellett diplomáznak, van aki persze bedilizik és rossz szülő lesz,de hogy lehetne ezekre felkészülni?
Én csak akkor vetetném el, ha beteg lenne, mert nem kívánnék neki szenvedéssel teli Életet. Bármilyen más körülményben megszülném. Mondjuk én (mi) nagyon vágyunk egy babára.
De itt nem ez a kérdés, hanem, hogy Te hogyan akarod innentől élni az Életed. Szerintem ez a Te döntésed.
Kívánok minden jót!!!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!