Mit mondjak a férjemnek honnan van a pénz?
Havi szinten jutok hozzá 60 és 90 ezer közötti összeghez. Jelenleg gyesen vagyok a fiammal itthon. Szóval nem járok munkába. Mit mondjak neki honnan van? Nem szexből, éppen ezért van szükségem olyan használható ötletre aminél nem is merül fel benne ilyen butaság.
Az igazat nem akarom megmondani.
milyen rendes anyuka gondol a fiacskájára hogy legyen majd saját háza,miért apuka nem gondol rá csak te??
amilyen hazudós vagy remélem a férjed is hazudik meg remélem a gyereked is majd a pofádba.
esetleg nem jó a gyereknem megtanulni mi a spórolás ugye tolj csak mindent a segge alá.
Ma berakom egy kulon szamlara.
51-es te meg ne irigykedj ennyire feltunoen, ez legalabb olyan rossz szokas mint a hazugsag.Igen segitem a gyerekem ahogy tudom, tenyleg szornyu (:
Vagyis holnap rakom be, ma nehezen menne.(:
A hasznos valaszokat koszonom!
A rosszindulatuaknak meg kivanom, hogy ne legyen ilyen savanyu az eletuk.
A férjednek jobb, ha tőled tudja meg, mint esetleg mástól. Mert akkor még túl is kombinálhatja.
De azoknak a vevőknek hogy magyarázod el, akik a neved miatt veszik meg a terméket, hogy tulajdonképpen semmi közöd hozzá?
drágám én nem irigykedek rád.
mire is?? nem mered megmondani mit csinálsz a tulajdon férjednek!!!!
akitől van egy gyermeketek és akit állítólag közösen neveltek közösen aggódtok a jövőjéről
te magad írtad hogy a férjed büszke ember,na ha ezt megtudja anyukám akkorát tiporsz a lelkivilágába amiért jobb helyeken nem mondom mi járna.
mit fog képzelni hogy te nem tartod őt eléggé jó apának aki nem a gyerekéért hajt mikor dolgozik vagy mi??
inkább irigykedj te hogy én kapcsolatban élek ahol van őszinteség tisztelet,és nem hazudunk egymásnak,és tudod mit annyi pénzünk van amennyi kell.
és is üres zsebbel kezdtem de ember lett belőlem míg eljutottam addig ahol most vagyok.
de mindegy csinálj amit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!