Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a férjemnek...

Mit mondjak a férjemnek honnan van a pénz?

Figyelt kérdés

Havi szinten jutok hozzá 60 és 90 ezer közötti összeghez. Jelenleg gyesen vagyok a fiammal itthon. Szóval nem járok munkába. Mit mondjak neki honnan van? Nem szexből, éppen ezért van szükségem olyan használható ötletre aminél nem is merül fel benne ilyen butaság.

Az igazat nem akarom megmondani.

2012. máj. 27. 20:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
3%

milyen rendes anyuka gondol a fiacskájára hogy legyen majd saját háza,miért apuka nem gondol rá csak te??

amilyen hazudós vagy remélem a férjed is hazudik meg remélem a gyereked is majd a pofádba.

esetleg nem jó a gyereknem megtanulni mi a spórolás ugye tolj csak mindent a segge alá.

2012. máj. 28. 06:26
 52/64 A kérdező kommentje:

Ma berakom egy kulon szamlara.

51-es te meg ne irigykedj ennyire feltunoen, ez legalabb olyan rossz szokas mint a hazugsag.Igen segitem a gyerekem ahogy tudom, tenyleg szornyu (:

2012. máj. 28. 08:27
 53/64 A kérdező kommentje:

Vagyis holnap rakom be, ma nehezen menne.(:

A hasznos valaszokat koszonom!

A rosszindulatuaknak meg kivanom, hogy ne legyen ilyen savanyu az eletuk.

2012. máj. 28. 08:29
 54/64 anonim ***** válasza:
Ne törődj velük, irigyek, mert neked van havi ennyid, munka nélkül. Ők is egyből élnének a lehetőséggel.... Tedd félre, kösd le, ki tudja, mikor jön jól, főleg a mai világban! (és igen, én is örülnék ilyen lehetőségnek, mint mindenki, de ezért miért szekáljalak???)
2012. máj. 28. 08:51
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is az a legjobb, ha elmondod a férjednek. Mi van ha belefut a termékbe, amit a te neveddel hirdetnek? Vagy rátalál a számlára? Én nagyon haragudnék a páromra, ha eltitkolná előlem a bevételét. Mondja azt, hogy eddig is megéltünk, legyen ez a pénz a gyereké, és igent fogok rá mondani, de azt, hogy hazudjon és titkolózzon, azt nem tűrném el és el is válnék. Amikor a gyereknek adod oda a pénzt, akkor is azt mondod majd, hogy de apának ne mondd el, mert nem tud róla?
2012. máj. 28. 09:11
 56/64 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkabb mondd el az igazat, barmennyire is kenyes, mert elobb utobb valami leleplez, es akkor nagyon rossz lesz.
2012. máj. 28. 11:31
 57/64 anonim ***** válasza:

A férjednek jobb, ha tőled tudja meg, mint esetleg mástól. Mert akkor még túl is kombinálhatja.

De azoknak a vevőknek hogy magyarázod el, akik a neved miatt veszik meg a terméket, hogy tulajdonképpen semmi közöd hozzá?

2012. máj. 28. 12:15
 58/64 anonim ***** válasza:
100%
A kommenteket végigolvasva az jutott eszembe, hogy a nem bűnös uton szerzett pénzről inkább hallgass. A adóhivatal már a ...günk lyukába is belenéz. Ne keress magadnak és annak a cégnek se bajt, akitől kapod ezt a havi összeget.
2012. máj. 28. 15:43
 59/64 anonim ***** válasza:
26%

drágám én nem irigykedek rád.

mire is?? nem mered megmondani mit csinálsz a tulajdon férjednek!!!!

akitől van egy gyermeketek és akit állítólag közösen neveltek közösen aggódtok a jövőjéről

te magad írtad hogy a férjed büszke ember,na ha ezt megtudja anyukám akkorát tiporsz a lelkivilágába amiért jobb helyeken nem mondom mi járna.

mit fog képzelni hogy te nem tartod őt eléggé jó apának aki nem a gyerekéért hajt mikor dolgozik vagy mi??

inkább irigykedj te hogy én kapcsolatban élek ahol van őszinteség tisztelet,és nem hazudunk egymásnak,és tudod mit annyi pénzünk van amennyi kell.

és is üres zsebbel kezdtem de ember lett belőlem míg eljutottam addig ahol most vagyok.

de mindegy csinálj amit akarsz.

2012. máj. 28. 15:48
 60/64 anonim ***** válasza:
Rosszul fog esni a férjednek, ha ez kiderül, hogy az ő haragosával "üzletelsz". Inkább tőled tudja meg, ne mástól. Nekem ez a véleményem.
2012. máj. 28. 17:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!