Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a férjemnek...

Mit mondjak a férjemnek honnan van a pénz?

Figyelt kérdés

Havi szinten jutok hozzá 60 és 90 ezer közötti összeghez. Jelenleg gyesen vagyok a fiammal itthon. Szóval nem járok munkába. Mit mondjak neki honnan van? Nem szexből, éppen ezért van szükségem olyan használható ötletre aminél nem is merül fel benne ilyen butaság.

Az igazat nem akarom megmondani.

2012. máj. 27. 20:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó nagy hülyeség már ne haragudj. Mint az oviban komolyan mondom...ne dolgozz ott, mert haragszom az igazgató bácsira...komolyan bazz. Ha a férjed egy normális felnőtt férfi, férj és apa, akkor talán eljut az agyáig, hogy igenis jól jön nektek az a pénz, főleg, hogy gyesen vagy. Gondolom nem vagytok abban a helyzetben, hogy csupán büszkeségből ne fogadd el. Inkább örüljön, hogy gyes mellett is találtál munkát.
2012. máj. 27. 21:53
 42/64 anonim ***** válasza:
68%
Csak nehogy valami illegális bizniszhez add a neved, és a vége börtön legyen.
2012. máj. 27. 22:05
 43/64 anonim ***** válasza:
55%

60-90 ezer forint az most nem sok,de beteszed bankba egy privát számlára és 10 hónap múlva már 600.000-900.000 forint lesz, az már szép pénz és ha ügyesen csinálod, nem veszi észre.

De nem fér a fejembe, hogy az erotikus munkán, szexen kívül mit kell titkolni? Vagy semmi ilyenről nincs szó,csak rosszba vagy a férjeddel(megromlott a házasság?) és privátpénzt akarsz? Vidd ki külföldre az első osztrák bankba, váltsd át euróra(a forint egyre csak szarabb lesz),és örülj,hogy van spórolt pénzed, mástnem a fiadnak jó lesz majd, lesz egy kis örökség, meg lesz miből eltemetni anyucit,apucit...

2012. máj. 27. 22:06
 44/64 A kérdező kommentje:

A férjem nagyon büszke ember. A konfliktus ami kettejük között van elég nagy és komoly.

Nem mondom, hogy ha nem fogadom el akkor éhen halunk, mert szerencsére jól élünk így is és a munkahelyemre is várnak vissza ahonnan szülni mentem. De a mai világban sosem lehet tudni mit hoz a jövő. És itt nem arra gondolok, hogy el akarom hagyni a férjem.

Csak az én munkám nem olyan atombiztos, ahogy az övé se, hiába megy most jól a vállalkozás. Nem biztos, hogy fél év múlva is jól fog menni.

Mi teljesen nulláról indultunk mikor kirepültünk a családi fészekből és nem akarom, hogy a fiam is így kezdje az életét, hogy hónap végén keresgetni kelljen a lakásban 5 forintosokat, hogy összejöjjön egy kenyérre.

A gyerekem boldogulása többet ér nekem mint a férjem büszkesége.

Ez a juttatás nem hónapokra szól, hanem évekre ha minden jól megy. Egy lakásra simán összejöhet neki.

Az, hogy a szüleimtől kapom nem jó ötlet, napi kapcsolatban vannak, nem akarom őket belekeverni.

Nem vagyok "celeb", legalábbis nem úgy és abban a világban vagyok ismert ahol a "celebek".

2012. máj. 27. 22:16
 45/64 anonim ***** válasza:
21%

Férfiúi büszkeség, na itt nem foglak tudni rávezetni arra, hogy bevalld, bármennyire is azt kéne... :)

És, ha egyszer hazaállítanál, hogy találtad az utcán, csak úgy legumizva?

Apám egyik ismerőse anno így talált több százezret.

Bár még mindig az őszinteség mellett voksolnék.. :)

2012. máj. 27. 22:25
 46/64 anonim ***** válasza:
26%
Ha nagy összegű talált pénzt nem adja le a megtaláló az bűncselekmény egyébként.
2012. máj. 27. 22:28
 47/64 anonim ***** válasza:
41%
de megis milyen munka ez?
2012. máj. 27. 22:36
 48/64 wiWell ***** válasza:
44%

én inkább azon kevesek táborát erosíteném akik a kérdésre adtak választ...

Csinálj bwin-es kontót, utalj oda egy nagyobb osszeget, (persze nyiss egy új bankszámlát és onnan) mondogasd a férjednek, hogy milyen jól megy a póker, és sportfogadásban is már megint nyertél, kicsit játhatsz is, aztán kicsinyenként utalgasd a férjed elott legális számládra a pénzt. Múltkor szerencsém volt és 20 euróból 90-et csináltam, alig pár óra alatt. Szóval lehetséges. Sok-sok szerencse kell hozzá.

2012. máj. 27. 22:51
 49/64 anonim ***** válasza:
50%

Apám olyan, hogy mindig talál utcán, árokparton valami értékes dolgot vagy készpénzt. Egyszer sétáltunk, megáll, lehajol, Catier karóra. Felbecsültettük, fél misit ér.

Szerintem összességében már vagy egy misi értékben talált mindenfélét.

2012. máj. 27. 23:21
 50/64 anonim ***** válasza:
100%
Beleolvasgattam pár válaszba, és ha nem akarod neki elmondani, honnan jön a pénz (mert "adomány" rokontól, ismerőstől), tényleg nyiss egy számlát, és idővel mondhatod majd neki, ha esetleg jön az egyenleg, hogy egy ideje félreteszel már pénzt, mondjuk a kisfiad jövőbeli iskoláztatására.
2012. máj. 28. 00:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!