Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a férjemnek...

Mit mondjak a férjemnek honnan van a pénz?

Figyelt kérdés

Havi szinten jutok hozzá 60 és 90 ezer közötti összeghez. Jelenleg gyesen vagyok a fiammal itthon. Szóval nem járok munkába. Mit mondjak neki honnan van? Nem szexből, éppen ezért van szükségem olyan használható ötletre aminél nem is merül fel benne ilyen butaság.

Az igazat nem akarom megmondani.

2012. máj. 27. 20:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem sex és normál munka akkor mond meg neki,egyébként milyen munka nekem is jól jönne ennyi pénz,gyesen vagyok...:)
2012. máj. 27. 21:15
 22/64 anonim ***** válasza:
83%
az se mindegy,hogy ezt egyszer kell kimagyarázni, vagy innentől havonta? és tényleg ha nem szexből és egyenes úton van a pénz,és a weboldal(gyakorikérdések.hu) is anonim, akkor itt miért titkolod? ha tudjuk, mi a szitu,akkor könnyebben mondunk tippet...
2012. máj. 27. 21:15
 23/64 anonim ***** válasza:
87%

Nem árulja el nekünk sem, mert fél, hogy a bizniszt lecsapjuk a kezéről.

De a segítségünk az kellene!

2012. máj. 27. 21:17
 24/64 anonim ***** válasza:
100%
Kapásból a szex ugrik be. Kevés legális tevékenység van, amit gyerek mellett lehet végezni és ilyen jövedelmező. Nem tudom, hogy működik nálatok a kölcsönös bizalom elve?
2012. máj. 27. 21:18
 25/64 anonim ***** válasza:
100%

Clinton óta tudjuk, hogy a sz*pás nem szex... ;DD

Havi szinten 60-90ezer?? háááát...ez jó kérdés.

Talán egy távmunkát kellene elhitetned vele..., de bizony akkor amíg jön végig jól kell hazudnod, mintha valóban dolgoznál....

Ne menj bele.

Nyiss egy saját számlát, és ne költekezz ész nélkül... hidd el egyszer jól fog jönni ez a pénz.

2012. máj. 27. 21:21
 26/64 anonim ***** válasza:
100%
igazat
2012. máj. 27. 21:22
 27/64 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A sok sajnálkozót is (: De nincs rá szüksége a férjemnek.

Abszolút legális dologról van szó és semmi köze a szexhez, de még az erotikához sem. A lényeg, hogy egy olyan cégtől kapom ahová a férjem elvből nem "engedne" dolgozni menni magánügy miatt,konfliktusa van az igazgatóval. Nekem csak a nevemet kell adnom egy-két termékhez, korábban ott dolgoztam, de a nevemet levetettem, most pedig egy nagyobb összeggel meggyőztek és havi juttatást is kapok érte.

Sajnos használható ötleteket nem kaptam. Nekem eszembe jutott még valamilyen internetes munka is, amúgy is jelentkeztem egy ilyenre, ami valós is volt, bejelentett munka stb. De sajnos a fináléban elvéreztem.

Egyébként még nem tud a pénzről és nem is szándékozom neki elmondani, csak ha esetleg még is valamiért lebuknék akkor kéne valami ötlet. Még nem is költöttem belőle, a gyereknek fogom lekötni majd, ha nagyobb összeg gyűlik össze.

Szóval ha kiszörnyülködtétek magatokat, hogy milyen szörnyű feleség vagyok esetleg tudnátok hasznos választ is adni?

2012. máj. 27. 21:27
 28/64 anonim ***** válasza:
39%
Lehet, hogy nem a férjedtől van a gyerek és az igazi apa fizet önként gyerektartást? Azt én se vallanám be!
2012. máj. 27. 21:27
 29/64 A kérdező kommentje:
28-as! Van fantáziád (:
2012. máj. 27. 21:32
 30/64 anonim ***** válasza:
65%

-Szüleidtől kapod

-örökölted

-nyerted kaparóson

-otthonról bedolgozol valami internetes cégnek

-tőzsdézel

Jobb nem jut eszembe. Azért ez nem olyan kevés összeg amiről jó meséket lehetne kitalálni. Mert ez ugye egy kisebb fizetés.

2012. máj. 27. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!