Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretője vagyok egy férfinak....

Szeretője vagyok egy férfinak. Volt, hogy azt mondta éljünk együtt, aztán visszavonta. Egy-egy veszekedése után mondja, hogy nem bírja otthon. Ki kéne lépnem, de hogyan, hogy ne roppanjak bele? Választják a szeretőt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 21:57
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Az önbecsülésed van a béka feneke alatt, ha úgy gondolod,hogy csak ennyit érdemelsz. Szeretőt találsz minden tizedik lépésnél, szerelmet csak ritkán.Ne keverd össze a kettőt. Hagyd a fenébe ezt a pasit,100%-ban értékes vagy akkor is, ha épp nincs férfi melletted. Ha szakítotok,akkorsem szerelmi csalódás lesz,hanem csak egy megszokott állapot változtatása - azért ez nagy különbség!!Merj változtatni,szívem,tapasztalatból mondom, van élet az expasi után is!!! Én 8 év után szakítottam a szerelmemmel,pedig régesrég meg kellett volna tennem.Szar volt,sokat bőgtem,de aztán rájöttem,hogy van élet utána is,attól nem vagyok kevesebb,hogy partner nélkül vagyok. És egyetértek az előttem hozzászólókkal,sosem kezdek nős,vagy kapcsolatban levő pasival.Szóval,ne félj változtatni,jobban fogod érezni magad utána,mert tudod,hogy helyesen cselekedtél. :)
2012. máj. 30. 10:24
 32/35 anonim válasza:
Nem tudom mióta tart ez a "kapcsolat", de lépj ki, amilyen gyorsan csak lehet! Saját tapasztalat!
2012. máj. 31. 10:39
 33/35 anonim válasza:
Szia! Igen, választják a szeretőt, több ilyen párt is ismerek, ahol a volt szerető most boldog feleség, közös gyerekek is vannak. Én is ezek közé tartozok. DE: ez csak akkor következhet be, ha a szeretőt választó férfi házassága valóban nem működik és nem csak a farka után megy. A mi esetünkben ő megpróbálta helyrehozni a házasságát, éveken keresztül igyekezett, de ha csak egymaga harcol az ember, akkor nehéz. Amikor én a képbe kerültem, már belefáradt, megkeseredett volt, csak a gyerekei miatt hezitált. Én adtam neki időt, nem volt könnyű a döntés, sőt...de döntött, megtette, meglépte és azóta is boldogok vagyunk. A gyerekeknek mindent megadunk, amit csak lehet - persze ésszerű kereteken belül -, szeretnek velünk lenni. Amúgy ez a huzavona ismerős: nem bírom, költözzünk össze...áááá, mégse....nem tudom, szeretlek, de mi lesz a gyerekekkel... Tűzz ki magadnak egy határidőt, aztán, ha letelt és nincs változás, akkor menj. Találd meg önmagad, légy bátor és erős. Nehéz, tudom min mész keresztül... ha gondolod, írj privit.
2012. jún. 8. 21:55
 34/35 anonim ***** válasza:
És van amikor a szerető is hoppon marad és egy harmadik nyer. ...
2012. jún. 8. 22:07
 35/35 anonim ***** válasza:
hazug kutya,tisztelet a kivételnek! :)
2013. nov. 10. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!