Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti ugyanúgy szeretnét...

Férfiak, ti ugyanúgy szeretnétek a kislányotokat, mint a fiatokat?

Figyelt kérdés

A férjemmel első gyermekünket várjuk, kiderült, hogy lány lesz. Én nagyon örülök, mert imádok nő lenni és örömmel tölt el, hogy a lányom talán hasonló beállítottságú lesz, szeret majd öltözni, ízléses nő lesz belőle. Mindegy, szóval nagyon boldog vagyok.

A férjem apja zongorista, a férjem modellkedett, de mellette ő is zenét tanult és most szintén zongoratanár. Az apósom szerint így, hogy kislány lesz, nem megy tovább a család férfivonala ezen a művészeti területen és ez mennyire rossz. Kicsit rosszul esett, mert ez nem olyan dolog, amit befolyásolni lehet, a férjemnek meg az apja a példaképe, félek, hogy emiatt nem fogja szeretni a kicsit.

Szerintetek jogos az aggodalmam?

2012. máj. 26. 21:44
1 2
 11/16 Snapette ***** válasza:
100%
Szerintem pedig egy gyerek ne azért szülessen, mert tovább kell vinni a család zongoráját vagy hírét vagy nevét, hanem azért, hogy szeressék, és hogy boldog legyen. Igen, lehet lány is zongorista, de ha utálni fogja a zongorát és inkább matematikus akar majd lenni azért nem kell majd szomorkodni. Egyébként a lányok sokszor nagyon apásak, és semmi nem tud úgy megbolondítani egy férfit (apát) mint egy ökölnyi kisasszony, aki alig látszik ki a fűből, de ujja köré csavarja apucit akármikor. :)
2012. máj. 27. 00:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Én pl kislánynak még jobban is örülnék, mert legalább láthatom milyen szép nő lesz belőle, arram meg még jobban büszke tudnék lenni ha emellett még tehetséges és okos is lenne.
2012. máj. 27. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem csak lányom van, amikor vártuk és kiderült, hogy lány lesz, a férjem repesett örömében, kiderült, hogy lányt szeretett volna. :)

Azóta meg óriási szerelem van köztük, immár 4 éve. Hidd el a lányos apák előbb-utóbb úgy beleszeretnek a lányukba, egy olyan fajta vonzalom alakul ki közöttük, ami nekünk anyák számára csak kívülről szemlélendő! :)

Egyébként ha szeretnétek még gyereket, akkor az is lehet, hogy lesz még fiatok is.

2012. máj. 27. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Hát,én csak a mi történetünket ismerem igazán.

Beszélgettünk édesanyámmal,nagyszüleimmel és kiderült,hogy mikor anya másodszor állapotos lett,apa meg sem akart tartani.Későbbiekben pedig még rá tett az is,hogy lány leszek.Aztán,ahogy nőtt anya pocakja,lassan kezdett megbarátkozni a dologgal.Mikor megszülettem és a kezében tartott elszállt minden ellenkezés....fürdetett,pelenkázott,stb.Mióta eszemet tudom,emlékszem,hogy apa mindig ott volt,rengeteget játszottunk.Egy igazi apa-lánya kapcsolat...megvédett mindentől,mindenkitől és ez máig így van!:)

Hidd el,hogy nálatok sem lesz gond,kis csöppség rabul ejti majd az apukát is!Minden jót kívánok nektek ;)

2012. máj. 27. 11:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Én sem úgy gondoltam, hogy zongorázásra kell kényszeríteni, ha nem érdekli - de előre leírni sem helyes, csak mert lány.
2012. máj. 27. 11:12
 16/16 anonim ***** válasza:

Kislányunk van, a párom sose mondta, hogy fiút szeretett volna, imádja szerencsére.

De a múltkor mentünk az utcán a sógornőmmel, toltuk a gyerekeket babakocsiban (neki 2 fia meg 1 lánya van, de csak a pici fiú volt ott), és egy idős pasi elkezdett jópofizni a gyerekekre, milyen szépek, stb, meg neki van egy harmincakárhányéves lánya... majd mondta a sógornőmnek "Magáé a fiú? Gratulálok!"

Majd rám nézett lesajnálóan, és megszólalt "Ja, kislány... Nem baj, majd a következő fiú lesz..." Én azt hittem, tökön rúgom... Minden esetre a lányát nem irigylem...

2012. máj. 27. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!