Férfiak, ti ugyanúgy szeretnétek a kislányotokat, mint a fiatokat?
A férjemmel első gyermekünket várjuk, kiderült, hogy lány lesz. Én nagyon örülök, mert imádok nő lenni és örömmel tölt el, hogy a lányom talán hasonló beállítottságú lesz, szeret majd öltözni, ízléses nő lesz belőle. Mindegy, szóval nagyon boldog vagyok.
A férjem apja zongorista, a férjem modellkedett, de mellette ő is zenét tanult és most szintén zongoratanár. Az apósom szerint így, hogy kislány lesz, nem megy tovább a család férfivonala ezen a művészeti területen és ez mennyire rossz. Kicsit rosszul esett, mert ez nem olyan dolog, amit befolyásolni lehet, a férjemnek meg az apja a példaképe, félek, hogy emiatt nem fogja szeretni a kicsit.
Szerintetek jogos az aggodalmam?
Nekem csak lányom van, amikor vártuk és kiderült, hogy lány lesz, a férjem repesett örömében, kiderült, hogy lányt szeretett volna. :)
Azóta meg óriási szerelem van köztük, immár 4 éve. Hidd el a lányos apák előbb-utóbb úgy beleszeretnek a lányukba, egy olyan fajta vonzalom alakul ki közöttük, ami nekünk anyák számára csak kívülről szemlélendő! :)
Egyébként ha szeretnétek még gyereket, akkor az is lehet, hogy lesz még fiatok is.
Hát,én csak a mi történetünket ismerem igazán.
Beszélgettünk édesanyámmal,nagyszüleimmel és kiderült,hogy mikor anya másodszor állapotos lett,apa meg sem akart tartani.Későbbiekben pedig még rá tett az is,hogy lány leszek.Aztán,ahogy nőtt anya pocakja,lassan kezdett megbarátkozni a dologgal.Mikor megszülettem és a kezében tartott elszállt minden ellenkezés....fürdetett,pelenkázott,stb.Mióta eszemet tudom,emlékszem,hogy apa mindig ott volt,rengeteget játszottunk.Egy igazi apa-lánya kapcsolat...megvédett mindentől,mindenkitől és ez máig így van!:)
Hidd el,hogy nálatok sem lesz gond,kis csöppség rabul ejti majd az apukát is!Minden jót kívánok nektek ;)
Kislányunk van, a párom sose mondta, hogy fiút szeretett volna, imádja szerencsére.
De a múltkor mentünk az utcán a sógornőmmel, toltuk a gyerekeket babakocsiban (neki 2 fia meg 1 lánya van, de csak a pici fiú volt ott), és egy idős pasi elkezdett jópofizni a gyerekekre, milyen szépek, stb, meg neki van egy harmincakárhányéves lánya... majd mondta a sógornőmnek "Magáé a fiú? Gratulálok!"
Majd rám nézett lesajnálóan, és megszólalt "Ja, kislány... Nem baj, majd a következő fiú lesz..." Én azt hittem, tökön rúgom... Minden esetre a lányát nem irigylem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!