Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az olyan anyósró...

Mit gondoltok az olyan anyósról, aki mindig a lánya férjének a kívánságát lesi?

Figyelt kérdés
Mindig úgy emlegeti hogy "Lacim" "Lackóm" meg reggel felhívja hogy mit akar délben enni (a feleség nem főz soha, az anyóshoz járnak ebédre minden nap, vacsorát meg csomagol nekik otthonra) mindig a kedvencét akarja főzni. Pl múltkor is olyan kaját csinált amit nem szeret, és mikor közölte a vej hogy ezt nem szereti, akkor sütött neki gyorsan valami mást stb.
2012. máj. 26. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Van ennek az anyósnak fia? És annak van felesége?
2012. máj. 27. 01:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem anyós rohadtul tudja, hogy a lánya képtelen ellátni magukat, ezért úgy kezeli őket, mintha gyerekek volnának. A lánya mellé kapott egy fiút is. Egyébként nagyon nem jó, hogy teljesen életképtelenek a "gyerekek".
2012. máj. 27. 09:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem pont azért önállótlan a lánya mert az anyukája ilyen energiabomba. :) Kedves gesztus ez hogy gondoskodni akar a fiatalokról, de mivel a lánya mindig is ki lehetett szolgálva és minden meg lett csinálva helyette (még most is) így sajnos nem várható el, hogy a feleség igazi háziasszony legyen. A kedvesség ellenére én ezt kicsit túlzásnak tartom, mert a fiataloknak kellene élniük a saját életüket, úgy kerek ha a férj a felesége főztjét dicséri, és a lánynak is kellene kis ambíció hogy kitörjön ebből a kényelemből.
2012. máj. 27. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!