Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, anyukák! A Ti férjete...

Hölgyek, anyukák! A Ti férjetek is berúgott, mikor megszületett a gyermeketek? Bocsánatos bűn ez?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 14:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%
Miért kell lepontozni minden egyes válaszadót????? Szegény #24-est porig aláztátok a 0%-kal....Most csak azért is mindenkit felpontozok :D
2012. máj. 27. 08:19
 32/35 anonim ***** válasza:
73%

A párom családjában volt ilyen. Én nem örülnék ha berúgna. Lehet inni egy-két pohárral, de hogy részegre igya magát az nem az én elveim szerint való. És az övéi szerint se szerencsére.

Kellemes lehet a kórházban feküdni és hallani az ismerősöktől, hogy a párom magánkívül fetreng valahol.

Valahogy sokkal szívmelengetőbbnek tűnik az a változat, hogy a párom velem van és fogja a kezemet...

2012. máj. 27. 12:29
 33/35 anonim ***** válasza:
Valakinek fáj az igazság, vagy mi a franc???:-O
2012. máj. 27. 18:58
 34/35 anonim ***** válasza:
60%

A párom nem.

Anyám 1 kicsit csak...

2012. máj. 27. 20:54
 35/35 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem.Kicsit antialkoholista,édesebb koktélokat megissza,de berugni sosem szokott,és ismerősök berugós történetein is inkább sajnálkozik,hogy be kell rugniuk az ünnepléshez.

Ő velünk volt szülés közben és után 2 teljes napig (direkt ilyen szobát kértünk),utána is csak addig ment el mig intézett ezt-azt,és feldiszitette a lakást mire vitt haza minket :)

Hazaérkezéskor alkoholmentes gyümölcskoktéllal koccintottunk ketten.:)

Hozzáteszem,nem haragudtam volna ha berug,de nem az a tipus,nélkülem bulizni se megy.

2012. máj. 29. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!