Hölgyek, anyukák! A Ti férjetek is berúgott, mikor megszületett a gyermeketek? Bocsánatos bűn ez?
A párom családjában volt ilyen. Én nem örülnék ha berúgna. Lehet inni egy-két pohárral, de hogy részegre igya magát az nem az én elveim szerint való. És az övéi szerint se szerencsére.
Kellemes lehet a kórházban feküdni és hallani az ismerősöktől, hogy a párom magánkívül fetreng valahol.
Valahogy sokkal szívmelengetőbbnek tűnik az a változat, hogy a párom velem van és fogja a kezemet...
A párom nem.
Anyám 1 kicsit csak...
Szerencsére nem.Kicsit antialkoholista,édesebb koktélokat megissza,de berugni sosem szokott,és ismerősök berugós történetein is inkább sajnálkozik,hogy be kell rugniuk az ünnepléshez.
Ő velünk volt szülés közben és után 2 teljes napig (direkt ilyen szobát kértünk),utána is csak addig ment el mig intézett ezt-azt,és feldiszitette a lakást mire vitt haza minket :)
Hazaérkezéskor alkoholmentes gyümölcskoktéllal koccintottunk ketten.:)
Hozzáteszem,nem haragudtam volna ha berug,de nem az a tipus,nélkülem bulizni se megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!