Hölgyek, anyukák! A Ti férjetek is berúgott, mikor megszületett a gyermeketek? Bocsánatos bűn ez?
Persze, hogy bocsánatos bűn, nincs ebben semmi rossz. Csak épp elég gyerekes. De hát van aki sosem nő fel.
Ez olyan, mint amikor az egyetemisták, fősulisok úgy ünneplik a sikeres vizsgáikat, hogy elmennek berúgni. Ha valaki iszogatással ünnepel, az vagy azt jelenti, hogy ilyen a haveri, baráti köre, mindenki iszik, ha van ünnepelni való, és nem csak egy pohárkával, tehát potenciális alkoholisták, ennélfogva nem túl értelmes emberek, vagy pedig simán gyermeteg lelkűek, gondolkodásúak. Még lehet, hogy az apaszerephez sem nőtt fel teljesen. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem lesz belőle jó apa, csak még lehet, hogy idő kell neki.
Én mindkét kölök születése után két-három napig csak ittam :D
Ez tök természetes.
Amúgy az alkohol fokozza az örömöt, boldogságérzést, persze, hogy jó érzés ilyenkor berúgni. De ez csak akkor elfogadható a szememben, ha kicsit becsiccsent, nem pedig iszonyúan lerészegedik. Ha valaki a föld alá akarja inni magát, akkor ne a szülést követő napokban tegye, mikor érzelmileg, és fizikailag is a felesége rendelkezésére kéne, hogy álljon, hanem később ünnepeljen így.
Az nem baj, ha már az első nap iszik egy-két pohárral, csak legyen szalonképes állapotban, hogy bármikor ha be kell menni a feleséghez, vagy beszélni vele telefonon, akkor azért tudjon értelmesen kommunikálni.
Én teszek majd rá, hogy berúg-e vagy sem. Én úgy is a picivel leszek aznap este a kórházban, ő meg menjen csak a barátaival megünnepelni. :D
Pontozza ezt is le az, aki az összes hasonló hozzáállást sugalló hozzászólást is ennyire lehúzta. :D
Én nem vagyok még anyuka, de a párom egyik barátja mindkét gyereke születésekor rendezett "Tejfakasztó bulit", ahová a közeli (férfi) barátait meghívta, s nem csak ő, de mindenki jobb hangulatba került.
Egyébként nem tartom ezt rossznak, a feleség olyankor még a kórházban volt, a férfi amúgy sem lehet ott egész nap a babával és az anyával, és ha ő így fejezi ki az örömét, hát, legyen.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!