Persze, bocsánatos és nem is bűn. Fogalmam sincs, nem is érdekelt, mindkét gyerek után volt buli, de engem kitakarított lakás várt és minden nap bejött a kórházba. Ha berúgott is, nálam ez nem bűn kategória, csak párszor van az életben ilyen.
2012. máj. 26. 18:34
22/35 anonim válasza:
Én alkoholista szülő mellett nőttem fel, ezért valószínűleg nekem mást jelent az alkohol, mint aki nem, ezért bennem egy világ dőlt volna össze, ha ivott volna.
2012. máj. 26. 18:47
23/35 anonim válasza:
Igen!Akkor vett egy uveg kulonleges bort mikor kiderult, hogy uton van a baba azzal a cellal, hogy mikor megszuletik akkor megissza.Nos ez a bor megmaradt es elvileg akkor bontjuk fel mikor 18 eves lesz a fiunk,De ettol fuggetlenul nagyon berugott es egesz zuglo megtudta, hogy megszuletett a fiunk, mert mindenkit megallitott es oromkodott.Ezt meselte a baratunk.(:
Eszembe sem jutott haragudni ezert ra.
2012. máj. 26. 19:45
24/35 anonim válasza:
A baráti társaságunk egyik fiúja már egyetemista korunkban mondta, hogy ha neki megszületik az első gyereke kegyetlenül bulizni fog. Azóta felnőttünk, minden párnál van már baba és minden gyerek után együtt rúgtak be, hát mit ne mondjak, nem kicsit. Velük ünnepelt az egész kocsma minden alkalommal. Másnap aztán zöld fejjel mentek látogatni az aktuális anyukát, engem is.
Remek édesapák, egyikőnk sem haragudott.
2012. máj. 26. 20:14
25/35 anonim válasza:
Mi a gimiben is vettünk egy üveg whiskeyt a Tanár Úrnak amikor csemete született... Szerintem alap, hogy megünnepli haverokkal. Én kétségbe is esnék ha a férjem otthon ülne egyedül a nagy napon:D
2012. máj. 26. 20:35
26/35 anonim válasza:
nos, mikor en megszulettem, apam is berugott. igaz, aznap be sem ment anyumhoz a korhazba, hogy lasson engem. inkabb kint ivott a haverokkal. szoval ja, elegge berugott.
2012. máj. 26. 20:51
27/35 anonim válasza:
Na az én férjem is aztán úgy berúgott,hogy csak na.Mind a két gyereknél.Mikor már nem szoptattam,akkor a gyerekek elmentek a mamához,és mindketten berúgtunk,mondván megünnepeljük a gyerek születését 17 hónap után.Ez mind a két gyereknél meg volt:D
2012. máj. 26. 21:08
28/35 anonim válasza:
Egyébként nem tudja valaki, hogy ez csak magyar szokás vagy minden férfi a kocsmában örömködik?
2012. máj. 27. 00:24
29/35 anonim válasza:
Amúgy szerintem csak jó érzés néha berúgni, ökörködni a haverokkal, ez pedig egy jó alkalom, hogy összeröffenjen a társaság. Egyszerűen csak rá lehet fogni, hogy most pedig ezért meg azért kötelező minden havernak megjelenni.
2012. máj. 27. 00:50
30/35 anonim válasza:
Szerintem elég kiábrándító, hogy sokak szemében az ünneplés fogalma azt jelenti, hogy p*csarészegen kell fetrengeni... Én buliban se nagyon szoktam inni, mert a barátaim társaságától anélkül is elég jókedvem van. Ha le kéne részegednem ahhoz, hogy jól érezzem magam, már megette az egészet a fene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!