Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családos, férjezett nő flörtöl...

Családos, férjezett nő flörtölhet? Szóban és figyelmességekben, semmi testi dolog.

Figyelt kérdés

Baj ha ez jólesik, jót tesz az önbecsülésemnek és a mindennapok nehézségeit is könnyebben veszem? A férjem észre se veszi (látszólag) vagy fel se tűnik neki.Tudom, mert beszéltem vele erről és ő puszta jófejségnek veszi a dolgot (a másik hapsi részéről).

Nagyon szeretem a férjem, és a gyerekeim, nem rúgnám fel senkiért és a másik ember se. Baj ez ha még valaki nőként néz rám és nem pusztán anyukaként? Tudom ilyenkor az a kérdés, fordítva mit szólnék hozzá, de nem tudom...

2012. máj. 26. 13:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez önmagában még nem baj, de ha ilyesmibe belemész, akkor borzasztóan résen kell lenned, mert egy pillanat alatt át lehet esni a ló túloldalára, és beleszeretni az illetőbe. Akkor meg már késő sírni, hogy nem kellett volna engedned a könnyed flörtnek sem...
2012. máj. 26. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Van egy közös barátunk,eléggé szókimondó srác. A férjem jelenlétében is simán elsüt vaskosabb poénokat.

A férjemet nem zavarja, mondta, hogy ha engem zavar, majd szólok a srácnak, ennyi.

Viszont én is férfiak között szocializálódtam, úgyhogy nem zavar, illetve simán visszapoénkodok neki.

Szerintem ez mindig az adott partnertől függ, hogy neki mi számít zavarónak, mi fér bele.

2012. máj. 26. 14:13
 13/17 A kérdező kommentje:

Na igen, nem reagál rá sehogy a férjem úgy értem, nem akad ki, nem bántja semmi ilyesmi.

Nem hiszem hogy zavarná, nem is mondja: Ártatlan dolognak fogja fel.

Beleszeretni...hát nem hiszem hogy 2 emberbe tudnék egyszerre szerelmes lenni:) Szeretem a férjemet, szerelemmel, nem úgy mint barátot úgyhogy nincs ilyesmi baj.

2012. máj. 26. 14:19
 14/17 anonim ***** válasza:
nyugodtan. abban még semmi nincs! csak plusszt adhat...
2012. máj. 26. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nemigen értem, hogy ha szerelmes vagy a férjedbe, tőle megkapod a pozitív jelzéseket, hogy vonzó nő vagy, akkor miért vágysz más pasiktól erre. Én is szerelmes vagyok a páromba, és pont leszarom, hogy a kollégák nyála csorog-e vagy sem... Sőt, kényelmesebb, ha nem.
2012. máj. 26. 16:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem kapok tőle pozitív jelzéseket így konkrétan (ha mondjuk csini ruhában vagyok nem mondja hogy csini lenne) csak közvetve tudok következtetni.
2012. máj. 26. 16:39
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem flörtölgetek. Nem azért, mert nem tudok leállni, hanem azért, mert a másik fél esetleg többet gondol mögé, mint ami. Utána meg magyarázkodhatok.
2012. máj. 26. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!