Családos, férjezett nő flörtölhet? Szóban és figyelmességekben, semmi testi dolog.
Baj ha ez jólesik, jót tesz az önbecsülésemnek és a mindennapok nehézségeit is könnyebben veszem? A férjem észre se veszi (látszólag) vagy fel se tűnik neki.Tudom, mert beszéltem vele erről és ő puszta jófejségnek veszi a dolgot (a másik hapsi részéről).
Nagyon szeretem a férjem, és a gyerekeim, nem rúgnám fel senkiért és a másik ember se. Baj ez ha még valaki nőként néz rám és nem pusztán anyukaként? Tudom ilyenkor az a kérdés, fordítva mit szólnék hozzá, de nem tudom...
Van egy közös barátunk,eléggé szókimondó srác. A férjem jelenlétében is simán elsüt vaskosabb poénokat.
A férjemet nem zavarja, mondta, hogy ha engem zavar, majd szólok a srácnak, ennyi.
Viszont én is férfiak között szocializálódtam, úgyhogy nem zavar, illetve simán visszapoénkodok neki.
Szerintem ez mindig az adott partnertől függ, hogy neki mi számít zavarónak, mi fér bele.
Na igen, nem reagál rá sehogy a férjem úgy értem, nem akad ki, nem bántja semmi ilyesmi.
Nem hiszem hogy zavarná, nem is mondja: Ártatlan dolognak fogja fel.
Beleszeretni...hát nem hiszem hogy 2 emberbe tudnék egyszerre szerelmes lenni:) Szeretem a férjemet, szerelemmel, nem úgy mint barátot úgyhogy nincs ilyesmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!