Ez milyen dolog?
A párommal együtt élünk a szüleinél.Holnap mennek egy helyre, amihez nekem is közöm van.De még nem mondtak róla semmit,hogy én is menjek-e.Azt tudom,hogy a párom megy a szüleivel.Kérdeztem reggel a páromtól,hogy én menjek-e, mert akkor nekem szabit kell holnapra kérnem.Erre ő mondja:"Várj megkérdezem anyut".
Én erre annyira felhergeltem magam, mondtam neki,hogy miért az anyját kell megkérdeznie.Olyan mintha a szüleinek az engedélye kellene ahhoz,hogy szabira menjek.
Mondtam is neki,hogy felnőtt emberek vagyunk, miért kell az anyjától megkérdeznie ezt.23/N
ugye te költözöl pároddal a szülei lakásába és félsz h sokat fognak a nyakatokra járni?
biztos nem akartok jómeszire elköltözni?
Igen én vagyok(mi vagyunk akik mostanában költöznek el a párom szüleitől.
Nem tehetjük, hogy messzebbre megyünk. A páromat és engem is ide köt a munka, de a páromat jobban.
Egy hivatalos ügyet rendezni. Pályázatot akarunk készíttetni, pályázatíróhoz mennek.Engem és a páromat akarnak egy pályázaton indítani.
Nem értem,hogy a párom,hogy lehet ennyire gyerek.Mindent az anyja döntsön el helyette?!
Hogy tudnám erről leszoktatni?Borzasztóan idegesít! Közbe meg nagyfiúnak gondolja magát(mutatja magát mások előtt).Ilyenkor meg....:S
Én azt nem értem, hogy miért csak panaszkodni jársz fel ide? Már az előző kérdésednél is sokan megmondták a frankót, de te úgy csináltál, mintha el sem olvastad volna őket...
A párod biztos, hogy elég érdekes ember, elég gyerekes lehet, de neked nem kötelező ám ezt tűrnöd. Bármikor odébb lehet állni.
És bármikor odaállhatsz te is a szülei elé, hogy megkérdezz valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!