Ez milyen dolog?

Figyelt kérdés

A párommal együtt élünk a szüleinél.Holnap mennek egy helyre, amihez nekem is közöm van.De még nem mondtak róla semmit,hogy én is menjek-e.Azt tudom,hogy a párom megy a szüleivel.Kérdeztem reggel a páromtól,hogy én menjek-e, mert akkor nekem szabit kell holnapra kérnem.Erre ő mondja:"Várj megkérdezem anyut".

Én erre annyira felhergeltem magam, mondtam neki,hogy miért az anyját kell megkérdeznie.Olyan mintha a szüleinek az engedélye kellene ahhoz,hogy szabira menjek.

Mondtam is neki,hogy felnőtt emberek vagyunk, miért kell az anyjától megkérdeznie ezt.23/N

2012. máj. 24. 12:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Na ja, mert attól megoldódik minden gondod...
2012. máj. 24. 12:39
 12/17 A kérdező kommentje:
Legalább kibeszélem magamból.Leírom és kicsit könnyebb!
2012. máj. 24. 12:40
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Csakhogy a panaszkodásoddal nem oldódik meg a problémád.

Ez az oldal inkább arra való,hogy kérdez,vagy tanácsot kérj.

Írtak neked sok tanácsot,mégis csak panaszkodsz.

Tudod erre mondják hogy vagy megszoksz vagy megszöksz..Döntsd el melyik a jobb.Nekünk hiába írod le kétnaponta,hogy a párod csak az anyjára hallgat,ha te nem vagy képes a saját sarkadra állni.Én mégsem állhatok a párod elé,hogy elmondjam neki mi az amit nem kéne csinálnia.Ahogy az anyós elé is neked kéne állni..

Azzal nem vagy kisegítve ha szidjuk az anyóst veled együtt karöltve..

(csak megjegyzem.Ha egy felnőtt férfi ilyen nyuszi,akkor nem is baj ha az anyja erős kézben tartja)

kedves kérdező.

Ha nem tetszik ahogy veled bánnak,akkor tessék hangot adni ennek.De nem itt,hanem otthon a párod és anyós előtt.

Ha képtelenség bárit is változtatni,akkor tanácsolom,hogy értékeld át újra ezt a kapcsolatot,és minél előbb költözz el.(egyenlőre még te van vendég ott)

2012. máj. 24. 12:42
 14/17 anonim válasza:
Mindenképpen jobbat tenne nektek ha csak egy kis lakásban is de külön élnétek a szüleitöl... így nemtudjátok rendesen kialakítani az életeteket.. és így persze hogy az anyja is jobban tudja fogni a "kisfiát" hiszen ti laktok náluk.. A pályázat ügyében meg annyi hogy kérdezd meg te az anyától, te is a családhoz tartozol tehát merjél kérdezni , ájj ki magadért.
2012. máj. 24. 12:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 12:42 Ezzel tökéletesen egyet értek.

Ne haragudj, nem bántani akartalak, de ez neked sem tesz jót. Egy ideig megkönnyebbülsz ugyan, hogy más is igazat ad neked, de hosszú távon nem fog boldogságot okozni...

Az is éppoly gyerekes viselkedés, hogy naponta fölteszel egy panaszkodó kérdést, mint hogy a párod az anyjához jár.

Nekem is ugyanilyen muja pasim volt, és nem sokáig bírtam. Kérdezd csak meg magadtól: Boldog vagyok? És válaszolj őszintén.

2012. máj. 24. 12:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Figyu, szerintem meg ha ennyire irányítják a párodat a szülei, akkor jól gondolkozz el azon, hogy biztosan ezt akarod-e? A párod tudja, hogy te sok mindenben más véleményen vagy mint az anyjáék? Mert ha tudja, de nem tesz semmit, hogy kompromisszumot tudjatok kötni, akkor bizony ez előbb-utóbb oda vezet, hogy el fogtok hidegülni egymástól, folyamatosak lesznek a veszekedések. Most ugyan nem válaszoltam konkrétan erre a problémára, de már találkoztam pár kérdéseddel, amiben homlokegyenest szembeszállsz az anyósodékkal (persze csak az oldalon, nem személyesen). Ez nem fog jóra vezetni a közös életetekben!
2012. máj. 24. 13:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Azon felül, hogy az előző válaszolókkal teljesen egyetértek, én azt nem értem, hogy ha kettőtöket! indítanak egy pályázaton, akkor miért kell egyáltalán megkérdezned akárkitől is, akár a párodtól, akár anyósodéktól, hogy menjél-e te is. Számomra egyértelmű lenne, hogy megyek. Én nem azt kérdeztem volna, hogy vegyek-e ki szabit, hanem ezt a tényt közöltem volna, hogy vettem ki, a kérdés az lenne, hogy mikor fogunk indulni.
2012. máj. 24. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!