Prostituáltak! A családotok tudja, hogy miből éltek? Hogyan viszonyulnak az emberek hozzátok?
Új kerületbe költöztem, nagyon jó környék, és nagyon meglepődtem(de nem elítéltem), hogy mely lányokról derült ki a környéken, illetve a házban, hogy mivel keresi kenyerét.Továbbá több csoporttársamról pár hét alatt tudtam meg, hogy évek óta űzi ezt.Van aki nem szorulna rá, van aki a tandíját fizeti, van aki nem szimpatikus, és van akit sajnálok, bár ő biztos nem szeretné.Van aki azt mondja csak pár év, van aki ilyennel nem áltatja magát.Mindenesetre többet ismertem meg, mint életemben összesen láttam.
Hogy élitek mindennapjaitokat?Megváltozott a családotokkal a viszonyotok?Akartok gyereket, családot?Miért kezdtétek, meddig akarjátok?
Fontos!A kérdés abszolút nem provokatív, normálisan kérdeztem, mert megdöbbentem mostanában mekkora a foglalkoztatottak aránya.Egyszerűen csak érdeklődöm, ezért provokatív, sz.mét megjegyzéseketől légyszi kíméljéték azt aki megtisztel a válaszával.Előre is köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!