Ismertek olyan pasit, akiért a lányok megőrültek, és mikor gyereke született, megházasodott, mindenki sárgult az irigységtől?
Volt középiskolában egy fiú osztálytársam, már akkor is baromi jóképű volt, magas, gyönyörű kék szemekkel, igazi férfi, de ennek ellenére sosem szállt el magától, minden lánnyal illedelmesen, tisztelettudóan beszélt. A lányok megőrültek érte, mindenki bele volt esve, mint állat-mondanom sem kell, én is. Elballagtunk, és aztán hallottam, hogy modellkedik külföldön, ami meg sem lepett, hiszen ilyen férfi nem terem minden bokorban. 2 hete volt a 10 éves osztálytalálkozónk, ő is eljött, úgy nézett ki, mint egy Adonisz, az akkori kislányok most már felnőtt nőként (volt, ki házasan, anyukaként) rajzottak körülötte. Kiderült, hogy nem marad sokáig, mert haza akar érni a pár hetes kislányához. Megnősült, mutatott képet, nagyon szép felesége van.
Minden nőn azt vettem észre, hogy sárgult az irigységtől, és bevallom, rajtam is átment valami furcsa érzés. Nem is igazán tudom leírni..semmi irigység nincs bennem, mert abszolút megérdemli, hogy boldog legyen. Inkább olyan érzés, mint mikor valaki elérhetetlenről kiderül, hogy ő is ember, akármennyire is bálványozva van, valaki mellett mégis megállapodik és az az ember baromi szerencsés. Igen, ez a legmegfelelőbb: szerencsés a felesége, hogy övé a világ egyik legjobb pasija.
Azóta sokat gondoltam erre és egy kicsit szerencsétlennek érzem magam, amiért nekem ilyen nem jutott és valószínűleg nem is fog.
Történt már veletek hasonló?
28/N
Egyébként ugyanolyan laza eleganciával, férfiasan és kimérten lépett be az ajtón a bőrdzsekijében, mint mikor kamaszok voltunk. Szeretettel beszélt a régebbi éveiről, a mostani munkájáról, meg a kislányáról, ki sem tért arra, hogy "bejártam a fél világot, bármilyen nőt megkaphattam, milyen jó életem volt". Pedig az ilyen kaliberű pasik általában szeretnek ezzel kérkedni és a siker megváltoztatja őket. Ugyanúgy mosolygott és azt az embert láttam, mint 10 éve.
Van, akinek ez a vérében van, és akármilyen hatás éri, meg tud maradni igazi férfinak.
19-es.
Rossz érzés, hogy csak egy numerára kellettél neki?
Lehet itt szürke verebezni, én azt tapasztaltam, hogy a legtöbb sápítozó, irigykedő emberke nem tud valamit megadni egy kapcsolatban, nem találjk őket érdekesnek a férfiak.
Ezt nem a kérdezőre értettem.
Nekem is adoniszom van. Bár ő fiatalon nem volt ilyen jóképű szerintem, de a kisugárzása...(:
A kapcsolatunk elején nagyon féltettem a pozícióm, több nő is szemet vetett rá szerintem...de már nem tartok tőlük. Maximálisan megbízom a férjemben. Van egy fiunk is.
Ő is választhatott volna szebbet, meg is kaptam más nőtől...de mégis engem vett el (:
16:11, 76%
Mi nem ilyen szürke verebeket kihasználó, mellette nőket dugdosgató hímribancokra gondoltunk!
Mi az "igazi" férfira, aki a nőket ámulatba ejti, intelligens, és hűséges.
Egy igazi férfi nem olyan, mint akit te leírtál.
A hímribancokból rengeteg van, de igazi értékes és jóképű férfiból nagyon kevés.
Amúgy azért van ez, hogy a nők tudnak "imádni" egy ilyen férfit, mert baromi ritka ez a kombináció. Míg igazán jó pasiból kevés van, addig szép és intelligens, kedves nőből sok.
29.
Azért olyan nőből is kevés van. Én nőkkel dolgozom és rengeteget mesélnek, sokszor nem csodálkozom, hogy a pasik ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!