Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismertek olyan pasit, akiért...

Ismertek olyan pasit, akiért a lányok megőrültek, és mikor gyereke született, megházasodott, mindenki sárgult az irigységtől?

Figyelt kérdés

Volt középiskolában egy fiú osztálytársam, már akkor is baromi jóképű volt, magas, gyönyörű kék szemekkel, igazi férfi, de ennek ellenére sosem szállt el magától, minden lánnyal illedelmesen, tisztelettudóan beszélt. A lányok megőrültek érte, mindenki bele volt esve, mint állat-mondanom sem kell, én is. Elballagtunk, és aztán hallottam, hogy modellkedik külföldön, ami meg sem lepett, hiszen ilyen férfi nem terem minden bokorban. 2 hete volt a 10 éves osztálytalálkozónk, ő is eljött, úgy nézett ki, mint egy Adonisz, az akkori kislányok most már felnőtt nőként (volt, ki házasan, anyukaként) rajzottak körülötte. Kiderült, hogy nem marad sokáig, mert haza akar érni a pár hetes kislányához. Megnősült, mutatott képet, nagyon szép felesége van.

Minden nőn azt vettem észre, hogy sárgult az irigységtől, és bevallom, rajtam is átment valami furcsa érzés. Nem is igazán tudom leírni..semmi irigység nincs bennem, mert abszolút megérdemli, hogy boldog legyen. Inkább olyan érzés, mint mikor valaki elérhetetlenről kiderül, hogy ő is ember, akármennyire is bálványozva van, valaki mellett mégis megállapodik és az az ember baromi szerencsés. Igen, ez a legmegfelelőbb: szerencsés a felesége, hogy övé a világ egyik legjobb pasija.

Azóta sokat gondoltam erre és egy kicsit szerencsétlennek érzem magam, amiért nekem ilyen nem jutott és valószínűleg nem is fog.

Történt már veletek hasonló?

28/N

2012. máj. 24. 14:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
86%

Nem is olyan ritka ez a férfi-típus, látod, itt majdnem mindenkinek ilyen jutott :-)))

Az én férjem nem volt ilyen. Jóképű, de visszahúzódó volt a középiskolában és az egyetemen is. De most már sokkal magabiztosabb, határozottabb, tetszik is a nőknek :-)) Korábban "egy szinten voltunk", most sokan nem értik mégis miért van velem. Ráadásul nagyon jól keres, ami egy külső szemlélőnek szintén fontos :-))

2012. máj. 24. 15:32
 12/32 A kérdező kommentje:

Á, tudod ez nem irigység, amit érzek. Az irigység negatív, rosszindulatú érzés. Én nem irigylem a boldogságát, sem a feleségéét és soha nem is tenném. Megérdemelték egymást, hisz szép emberek, nagyon szép a babájuk is.

Inkább csak olyan leírhatatlan. Sokszor eszembe jutott az évek alatt, hogy vajon mi van vele, és nem is konkrétan az ő esete, ami bánt, hanem csak a felismerés, hogy van, akinek a legjobb jut. Mondom, szerencsésnek tartom a feleségét..:-)

2012. máj. 24. 15:37
 13/32 anonim ***** válasza:
81%

ma 15:32

Ja, ezt a "nincsenek egy szinten" dolgot én is megkaptam.:D

2012. máj. 24. 15:38
 14/32 anonim ***** válasza:
84%

A férjemmel mikor elkezdtünk járni, akkor elég szerencsétlen volt, nem nagyon kellet a csajoknak, de mellettem sokkal többet kezdett foglalkozni a hajával, hogy mit vesz fel, magabiztosabb lett stb. alapból egy nagyon szuper gondoskodó, türelmes, odaadó stb. személyiség, tökéletes, és ahogy a fellépése meg a külseje is megváltozott most már sok mindenkinek kellene, még azoknak is, akik anno ügyet sem vetettek rá, meg lebénázták.

Viszont van nekem is egy hasonlóm, ő nem tökéletes távolról sem, tizenévesen rajongtam érte, de igazán sosem jártunk, csak kavartunk és mindig arra vágytam, hogy valahogy elérjem, hogy akarjon velem járni, meg úgy rajongjon értem, mint én érte. Aztán máshogy alakult az élet, eltelt vagy 10 év, és nem rég hallottam, hogy megnősült, majd véletlen váratlanul megtudtam, hogy nem rég született meg az első gyerekük. Valami azért belém markolt, akkor is, ha itt van a szeretett férjem, hiába nem kell más, az a pasas sem kellene, de ezzel úgymond pont került a tizenéves rajongásom végére. Olyan végleges, hogy mintha ez teljesen lezárná, hogy sosem volt úgy, ahogy szerettem volna, sosem értem el, hogy együtt legyünk, és az, hogy megnősült és gyereke van, akármilyen hülyén hangzik, olyan, mintha az utolsó aprócska reményt is kioltaná, hogy akkor talán ő is akart volna engem, talán jelentettem volna neki annyit, mint ő nekem. Hiába már nem akarnám, de akkoriban olyan intenzív érzés volt, és annyira vágytam arra, hogy csak egy kicsivel is többet kapjak belőle, hogy csak egy kicsit érezhessem, hogy neki is többet jelentek és hát sose történt így, hogy valahogy megmaradt a tizenéves énemnek a vágyakozása.

2012. máj. 24. 15:49
 15/32 anonim ***** válasza:
34%
Ismerek. A férjem.
2012. máj. 24. 15:51
 16/32 anonim ***** válasza:
85%

Én nem érzek irigységet a szavaidban. Totál átérzem. Nekem is volt olyan plátói szerelmem, aki idősebb volt, sosem jöttünk össze pont emiatt, majd kb 5 év múlva megtudtam, hogy elvett egy lányt feleségül. A lány is megfogta az Isten lábát, mert a srác nagyon odaadó, okos, helyes. Én is úgy éreztem, belemarkoltak a szívembe. Persze nem voltam beleesve egyfolytában évekig, mert közben nekem is lett párom, csak maga az, hogy már ha akarnám, sem lehetne semmi esélyem.

Amúgy meg tényleg kevés az igazi férfi, aki nem csak kívülről, de belülről is értékes, ezért is "fáj", ha az a kevés is elkel:)

2012. máj. 24. 15:58
 17/32 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem relatív ez a legjobb jut szöveg...Nekem a férjem a legjobb,és mindenben a leglegleg..

Ő sosem volt a nők bálványa,akiért mki odavan.Előttem egy említésre méltó barátnője volt(talán összvissz egy,mondjuk a csaj előtt le a kalappal,nagyon szép lány,ha azt nézzük)..

Viszont mikor én megláttam egy zsúfolt szórakozóhelyen,engem lenyűgözött,kb. tátott szájjal bámultam,megmagyarázhatatlan volt..Nem mondom,h szerelem volt első látásra,elég sokáig kerülgettük egymást,azzal,h nekünk ugyan nem kell komoly kapcsolat,stbstb...

Szóval ezzel csak arra akarok célozni,h nem a tökéletes pasit kell megtalálnod,hanem a SZÁMODRA tökéleteset,aki mindegy,h más szemében milyen,és hidd el,boldog leszel mellette..

2012. máj. 24. 15:58
 18/32 anonim ***** válasza:
75%
Hát nekem nem egészen ilyen sztorim van, de a furcsa érzésekből jutott nekem is. Volt egy srác, akibe bele voltam zúgva(sokan mások is), aztán húzta az agyam jó darabig, persze csak játszott, aztán végül kiábrándultam belőle, már nem kellett, meg is próbáltuk együtt, nem ment már a dolog. Soha nem tudott megállapodni senki mellett, aztán egyszer csak megtudtam, hogy barátnője van, akivel már igen komoly volt a dolog. Azóta már feleségül is vette és olyan furcsa érzés kerített hatalmába. :) És semmi rosszindulat nem volt bennem, örültem annak, hogy boldog. Egyszerűen csak várt A Lányra és végül megtalálta. Szóval örültem nekik nagyon, mégis olyan furcsa volt.
2012. máj. 24. 16:05
 19/32 anonim ***** válasza:
26%
Én kavartam a gimiben egy ilyen sráccal, a suli 90%-a odavolt érte, szünetekben a terem előtt álltak a csajok. Még most is találkozok lányokkal, akik nagyon kacérkodnak vele. Mikor meghallottam, hogy komoly kapcsolata van és gyereket szeretne, akkor az fordult meg a fejemben, hogy na végre, mégse fogja még 60 évesen is a nőket kergetni. Persze a kapcsolat mégse lett komoly, ezért még mindig hódit. De megnézném azt a lányt, aki végre elkapja a grabancát. De azt vettem észre, hogy sokszor az ilyen pasik összejönnek egy szürke verébbel, akik mindent megadnak nekik otthon és a kis kerülő útjaik meglesznek.
2012. máj. 24. 16:11
 20/32 A kérdező kommentje:

"olyan, mintha az utolsó aprócska reményt is kioltaná, hogy akkor talán ő is akart volna engem, talán jelentettem volna neki annyit, mint ő nekem. Hiába már nem akarnám, de akkoriban olyan intenzív érzés volt, és annyira vágytam arra, hogy csak egy kicsivel is többet kapjak belőle, hogy csak egy kicsit érezhessem, hogy neki is többet jelentek és hát sose történt így, hogy valahogy megmaradt a tizenéves énemnek a vágyakozása."

Azt hiszem, megfogalmaztad, amit én, meg a többiek éreztek a sráccal kapcsolatban..:) Az a furcsa, hogy akármennyit randiztam is, akármennyi pasi udvarolt, valahogy az a teljesség mindegyikből hiányzott, ami belőle. Ez a figyelmesség+vonzerő+értelem+határozottság kombó, ami általában minden nőnek kell. Persze, másban is meglehet, csak ilyenkor az embernek olyan fura érzése van, mintha "elvesztett" volna valamit.

2012. máj. 24. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!