Üdv Mit csináljak hogy rávegyem a páromat a szexre?
Figyelt kérdés
33éves nö vagyok már sok mindent megprobáltam.7éve vagyunk együtt de ez mindig is probléma volt. Talán 2 havonta egyszer vagyunk együtt. Bár sokat dolgozik.2helyen de nem tudom ez indok lehet e mindenre, Nem meleg és nincs más egyéb problémája se. Vallás ilyesmi se.2012. máj. 24. 14:29
11/15 anonim válasza:
Csak cuppanj rá, ha már áll neki, nem fog nemet mondani.
12/15 anonim válasza:
Én is ha fáradt vagyok akkor nem megy, de akkor nem este csináljuk hanem reggel vagy délután. Szóval megtaláljuk a módját azért. Itt valami más lehet a gond.
13/15 anonim válasza:
Lehet hogy annyira nem fontos neki a szex. Vagy már nagyon "egymáshoz szoktatok", és már nem kíván annyira.
Ha már az elején ilyen volt, akkor sajnos ennyi is marad.
persze ha ez fordított nemben történne, már mindenki azt mondaná, nesze keress egy szeretőt:S
Azért beszélhetnél vele, vagy kezdeményezz te, de ne amikor hulla:)
14/15 anonim válasza:
Most miért pontoztatok le?? Ez pedig sok embernél így van, hogy evés közben jön meg az étvágy!! Nálam is. Magamtól nem kívánom a szexet, de ha már belekezdünk, rögtön megjön a kedvem.
Tehát cuppantás, vagy húzogatás. Ébreszd ezzel, 10 mp után már nem fog eltolni magától.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindig ilyen volt egyébként vagy leglábbis velem ilyen.Elötte volt egy 5 éves kapcsolata ami eléggé kikészitette..megcsalta a párja mástol lett terhes egyebek...Elöször csak furcsállottam a dolgot de gondoltam hátha majd kiheveri jobb lesz.Minöségben ha már elkezdjük maximálisan jo azzal semmi gond.Vállalkozás elkezdése anyagi háttérrel nem lenne rossz de erre nincs lehetöség.A gyerekek is lombikban fogantak igy nem egyszerü az sem hogy más párt keressek.Mert egyébként csodálatos apa.nem iszik nem nözik..stb:)
2012. máj. 25. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!