Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tegyek, hogy rávegyem a...

Mit tegyek, hogy rávegyem a páromat a gyermekvállalásra?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt párommal ő 34 én 22. Azt mondja mindennél jobban akar babát. Dec. és jan.-ban próbálkoztunk is de abba hagyta. Próbáltam beszélni vele mi a baj forrása de nem mond egyértelmű választ. Én mindennél jobban szeretném ha összejönne és most még nehezebb a szívem mert a nővéremnek sikerült teherbe esni.Mit tegyek hogy rávegyem a gyermekvállalásra? Saját házunk van, nincs kölcsönünk, mindketten dolgozunk igaz én csak februártól. Teljesen tanácstalan vagyok :(Kérlek segítsetek.

2012. máj. 18. 02:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínű,hogy azért nem próbálkozik,mert hogy nem sikerült elsőre.Férfiaknak eléggé kudarc élmény,ha nem jön a kicsi.Házatok.Mivel még nem dolgoztál,nem hinném,hogy a tied lenne...Nem fogod tudni rávenni,ha nem akar gyereket.De nem lehet,hogy mert fiatal vagy még?Régóta együtt vagytok ugyan,de lehet hogy 34éves felnőtt férfiként nem egy 22éves leányzótól akar gyereket.Szerintem legjobb,ha rákérdezel,hogy drágám szeretnél te gyereket?Ha igen,meg kell kérdezni,hogy de akkor miért nem próbálkoztok.Ha nem mond semmit,te kérdezz rá,hogy mert nem tőled szeretne-e,vagy hogy csak a kudarc,hogy eddig nem jött össze.
2012. máj. 18. 05:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ekkora baj azért nincs köztetek. Ez mit jelent: próbálkoztunk, de aztán abbahagyta????? Hát, pedig egy pasit a szexre a legkönnyebb rávenni, legyél egy kicsit kreatív!!! :-) A szex viszont ne a babáról szóljon. Nehogy számolgass, lábat emelgess, hőmérőzz stb., mert az elég lelombozó tud lenni. Legyen neki öröm, és élmény a szex, a baba majd jön magától.
2012. máj. 18. 07:39
 3/8 A kérdező kommentje:
az abba hagyta azt jelenti hogy dec végén kezdtünk próbálkozni január közepéig aztán hirtelen bejelentette hogy mégse próbálkozzunk én 19 éves koromtól dolgozom amúgy ,de tavaly megszünt a cég, és februárba találtam ujra melót. Szex közbe soha nem mutattam ki hogy a babáról akarom hogy szóljon, max utána néha utaltam rá hogy jó lenne ha már lenne.
2012. máj. 18. 14:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Persze többször leültem vele beszélni hogy, hogy gondolkodik ez ügyben. A szexet pedig igyekeztem minnél izgalmasabbá tenni. Hozzá teszem neki nagyon bejött :D Azt is kérdeztem már hogy esetleg nem tőlem akarja? Azt mondta nekem erre hogy ő mindennél jobban szeret és hogy velem akar maradni élete végéig, soha nem engedne ki a karjai közül, csak akkor nem értem hogy a babára miért mondja hogy nagyon szeretné de nem hajlandó próbálkozni. :(
2012. máj. 18. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
1vagyok.Továbbra is azt mondom,hogy a kudarc élmény,hogy nem sikerült elsőre.Csábítsd el,és úgyse mond nemet a szexre.
2012. máj. 19. 05:43
 6/8 Manka68 ***** válasza:
Szerintem mondd neki, hogy fatalista álláspontot vegyetek fel : ha összejön a baba jó, ha nem, úgy is jó és így legalább felhőtlenül élvezheti a szexet. :-)
2012. máj. 20. 07:14
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi :) rem bejön
2012. máj. 21. 07:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát beszéltem a párommal, azt mondta ő a januári próbálkozást nem élte meg kudarcként hisz "senkinek nem megy elsőre" . Felajánlottam az ötletet hogy vsináljuk aztán majd sikerül majd nem, de erre is nemet mondott 2 nap gondolkodás után. Nem tom mit csináljak, de asszem ennél többet nem tehetek.
2012. máj. 31. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!