Szerintetek ciki ilyeneket enni? Ezen spórolni a kaján?
Nem engedhetjük meg magunknak azt hogy egy héten többször csirkemellet vagy szinhúst együnk.A félész ételeket nem szeretjük.
Barátnőmmel beszélgettem a főzésről és elképedt hogy miket eszünk,szerinte undoritó.
Megveszem a disznó májat,vesét,nyelvet iylesmit,ezek nagyon olcsók.Főzők még disznólábat fület farkat,ezek sem drágák.
Ez tényleg undoritó vagy a barátnőm kicsit finnyás?
Szerintem alapból elég udvariatlan dolog bárkinek az ételét lefújolni.
Én személy szerint elég finnyás vagyok húsok terén, nem szeretem a zsíros húsokat, és a májat kivéve a belsőségeket sem. Ettől még nem fújolok, ha mások az asztalnál belsőségeket esznek; hisz az is ugyanolyan rendes ennivaló, mint bármely másik, csak én épp azt nem szeretem. Mindenkinek szíve joga azt szeretni, amit akar; csak a legtöbb ember sajnos nem tudja kultúráltan kifejezni a véleményét.
Szóval ne aggódj, ez egyáltalán nem ciki! :) Az is étel!
Nem pontozgatok.
Vért is szeretem de azt nem kapni boltokban meg tüdőt sem láttam még.
Az hogy nem szereti ezeket azt el tudom fogadni de olyan hangsullyal és ábrázattal mondta hogy undoritó hogy egyből az jött le hogy finnyás.Nem eszem félkész kajákat,ilyen előre lefagyasztott cuccokat,mégsem mondom neki hogy az biztos Sz@r.Itt is sokan nem szeretik de kulturáltan leirták,nem irta senki hogy milyen gáz dolgokat eszünk.
Egy héten 3szor legalább eszünk húst,húsfélét,igy jön ki legolcsóbban,mellé rengeteg sali és főzelék(kertben terem,az ingyen van).
Dehogy ciki.
Nekem nem kell kaján spórolnom szerencsére,de májat,vesét csinálok gyakran,mert finom.Sőt,csirkenyak pörköltöt is,mert imádom nokedlivel. (disznó fület,farkat nem enném meg,de nem az ára miatt)
Nekem inkább a tengeri herkentyűk undoritóak,meg nem enném őket,pedig elvileg inyenc drága kaják.Egye akinek van hozzá gusztusa.
A paprikáskrumpli miatt én is le lettem szólva,párommal együtt dolgozunk,és megkérdezték,hogy adjanak-e kölcsön fizuig,merthogy csak paprikáskrumplira futotta:) Mi meg néztünk nagyot,mert szeretjük,köze nincs anyagi okhoz hogy azt főztem,párom kérte.
Egyáltalán nem ciki.
Az ember azt eszik ami jól esik neki, vagy amit megengedhet magának.
Én személy szerint pl. nem is értem, hogy a csirkemell miért olyan drága, hisz számomra a leg ehetetlenebb része a csirkének. Részben nemis ízlik, másrészt annyira száraz, hogy lenyelni is alig lehet.
Ha egy egész sült csirkéből már csak a mell és a farhát lenne meg, akkor tuti a farhátat választanám.
A belsőrész pörkölt pedig az egyik leg finomabb étel. Rántott velőről nem is beszélve. Paprikáskrumpli uborkasalátával szintén fejedelmi étel.
Aki azt mondta, hogy az ő hiper-modern tűzhelyén nem fog egyszerű étel főni, azt nagyon tudom sajnálni, rengeteg nagyon finom étel maradhat ki az életéből.
Engem azért fújolnak, mert ízlik a kelbimbó.
És lám, az előző hozzászólásom, amiben a szívem egészsége miatt aggódom, le lett pontozva zéróra.
Legközelebb a kérdező tegyen fel egy olyan kérdést, ami így hangzik: "Belsőség fanok, benne vagytok egy kis pontozgatásban?"
Komolyan, rosszul vagyok az ilyen emberektől, akkor fulladjanak meg a disznó veséjükben, ha ennyire primitívek.
Az ilyen dolgok azért olcsóbbak, mert "hulladékként" kezelik őket. Értem azt, nagyon kevesen veszik meg és ha drágábban árulnák, akkor még annyira sem vennék az emberek.
Ezt egy hentes mondta nekem, amikor csirke fejet és lábat kerestem. Én imádom a csirkelábat, ha csak az lenne a levesben, én annak örülnék szerintem leginkább. Anyu a fejét szereti, de nálunk már sajnos ezeket nagyon kevés helyen kapni, pont azért, mert senkinek nem kell az alacsony ára mellett sem. Pedig mennyire is jó... Sokan írtóznak ettől is, meg fujj megenni a csirke agyát, de kit érdekel?
Én nem szeretem a disznónak azon részeit, amiket felsoroltál, de ti igen, akkor mi ezzel a gond? Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit mondanak.
Teszem hozzá én pl képtlen vagyok megenni a kaviárt, semmi jót nem látok benne, pedig nem egy olcsó dolog! Akkor most az étel árán múlik az, hogy jó vagy rossz? Abszolút egyéni ízlés, nem pénz kérdése. Én ha kő gazdag lennék, akkor sem bírnám ki csirke láb és paprikás krumpli nélkül, mert egyszerűen ezek olyan ízek, amiket nem lehet lecserélni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!