Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ilyeneket...

Szerintetek ciki ilyeneket enni? Ezen spórolni a kaján?

Figyelt kérdés

Nem engedhetjük meg magunknak azt hogy egy héten többször csirkemellet vagy szinhúst együnk.A félész ételeket nem szeretjük.

Barátnőmmel beszélgettem a főzésről és elképedt hogy miket eszünk,szerinte undoritó.

Megveszem a disznó májat,vesét,nyelvet iylesmit,ezek nagyon olcsók.Főzők még disznólábat fület farkat,ezek sem drágák.

Ez tényleg undoritó vagy a barátnőm kicsit finnyás?

2012. máj. 24. 12:21
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
Én meg a kacsa vérét imádom,jó sok hagymával sütve.Valaki arra is fitymákolt,pedig nálunk ez tök természetes,hogy megesszük.Múltkor tesóm vetettet velem velőt,megfőzte jó fűszeresen,pirítottunk hozzá kenyeret,nagyon isteni volt.
2012. máj. 24. 12:40
 12/41 anonim ***** válasza:
88%
Egyáltalán nem ciki! Én pl. a pacalt nem szeretem, de nem fogom azt mondani a barátnőmnek, családtagnak, akárkinek, hogy az undorító, mert én nem szeretem. Mi jogom van ahhoz, hogy mást elítéljek?
2012. máj. 24. 12:40
 13/41 anonim ***** válasza:
96%
Én nem eszem meg ezeket, de a vőlegényem nagyon szereti, úgyhogy megfőzöm, sütöm. Nem undorodom tőle, bármit megcsinálok, az más kérdés, hogy nem eszem belőle. Múltkor köröm pörköltet csináltam neki, az az egyik kedvence. Szerintem nem ciki. Ez olyan, mint hogy egyikünk sem szereti a tökfőzeléket, mégsem cikizzük le azt aki meg azt főz.
2012. máj. 24. 12:41
 14/41 anonim ***** válasza:
90%
ma 12:40 Azt én is szeretem!:D
 15/41 anonim ***** válasza:
14%
Én is fújolok. Nem hiszem, hogy ettem valaha, de jó zsírosan hangzik. Amúgy is el vagyok hízva, szerintem ha ilyeneket ennék, a szívemnek kampec lenne.
 16/41 anonim ***** válasza:
45%

Nem tudom, hogy az mivel különb, ha ő azt mondja undorító, minthogy te azt mondod rá, hogy finnyás.

Igen, én meg nem enném, mert SZÁMOMRA ez nem fér bele, de el kell tudni fogadni, hogy van, akinek nem bírja a gyomra.

Ha szerinted finnyás, akkor azon se akadj fent, ha ő undorítónak tartja.

2012. máj. 24. 12:43
 17/41 anonim ***** válasza:
64%
Mármint nem az igen, hogy igen ciki, vagy akármi, mert NEM ciki, csak fogadd el, hogy van, akinek ez nem fér bele.
2012. máj. 24. 12:44
 18/41 anonim ***** válasza:
55%
Számomra a nyelv az undoritó, de a többi jöhet simán.
2012. máj. 24. 12:45
 19/41 anonim ***** válasza:
42%
Én egyébként a velőt imádom rántva, sokan ettől is undorodnak.
2012. máj. 24. 12:45
 20/41 anonim ***** válasza:
75%

Nem értem, azért lettem lepontozva, mert nem szeretem az ilyen kajákat?

Nem mondtam, hogy aki szereti az ne egye. Egészségére!

De én attól még undorodhatom tőle, nem?

Ááá...itt már őszintének sem lehet lenni...:(

2012. máj. 24. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!