Feleségek, ti mennyit esztek naponta?
Szerintem ennyivel én éhen halnék, leginkább a szénhidrát-éhség miatt :)
Ébredés után 2 kávét iszom (neszkávé vagy 3in1, 2,5 dl tejben), majd 9-10 körül eszem valami szénhidrátot, pl. szendvicset vagy péksütit, de ha nagyon pörgök, akkor kimarad.
Ha ebédelek, akkor fél adag levest és másodikat eszem, ált. valami könnyűt, de sokszor csak a levest tudom megenni, a másodikból marad.
Sokszor nem is ebédelek, mert nem jut eszembe, pl. tegnap is 12-kor kérdezték, hogy éhes vagyok-e és aznap még nem ettem semmit :) Akkor bevágtam egy túrós pitét, az 4-ig ki is tartott :)
Ált. 5 körül érek haza, akkor szoktam enni valami szendvicset vagy virslit, ilyesmit, utána meg már csak joghurtot. Na jó, néha lecsúszik valami csoki vagy nasiféleség is :)
Tudom, hogy sajnos elég egészségtelenül táplálkozom, de nem tudom hogy lenne jó.
Egyelőre még nincs panaszom tőle, mert még csak 2 hónapja van így, mióta újra dolgozom 5 év gyes után, így remélem majd kialakul valami hosszú távon is egészséges életmód :)
Ez tényleg hülye kérdés.
Elég bután látod a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!