Ez normális? Mit kell tenni ha rosszalkodik a gyerek?
Figyelt kérdés
Van egy 3éves kistesóm.Szokott rosszalkodni,hát olyan mint egy tipikus kis három éves.De ilyenkor sokszor olyan csúnyákat mondanak neki anyumék üvöltve.Pl:takarodj innen te kis p.cs,ne is lássalak,te nem normális stb..Ilyenkor úgy sajnálom,hiába,hogy rossz volt éppen.Hogy kell kezelni egy ilyen helyzetet?Ha nem hat a szépszó?Normális,hogy ilyeneket mondanak egy ilyen kicsinek?
Egyébként szeretik,szóval nem kell ilyen elmebeteg családra gondolni,bár néha tényleg olyanok.
2012. máj. 23. 16:54
1/5 anonim válasza:
Nem normális semmiképp, hogy ilyeneket mondanak. Aztán csodálkoznak majd, hogy ő is így fog beszélni...
Tudom, hogy nagyon idegesítő tud lenni, mikor kéred szépen, és csak csinálja, de akkor is más megoldást kell találni. Ha szükséges, lehet veszekedni is, de kulturáltan!!!
2/5 anonim válasza:
Amikor felnő a tesód és esetleg minden második szava az,hogy baz.meg,mondd anyudéknak,hogy maguknak köszönhetik,hogy ilyen lett.
3/5 anonim válasza:
Szolj rajuk,hogy legyszi ne kocsis modjara beszeljenek,mert zavar,es a gyerek eltanulja.
4/5 A kérdező kommentje:
Én már mondtam.Ő meg (anyum) tudja is,hogy néha nagyon olyat mond amit nem kéne.Ő olyan,hogy 5percig mérges,aztán lenyugszik és megbánja.
2012. máj. 24. 11:06
5/5 anonim válasza:
Jegyezd meg amit mondott csúnyát, és legközelebb alkalmazd a megfelelő pillanatban. pl ha sokszor használja a p.cs szót akkor kezd el Te is használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!