Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces történetekre lennék...

Vicces történetekre lennék kíváncsi, ami az internetes ismerkedésből eredt! Történt Veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy személyesen is találkoztatok, s nem olyan volt, mint a képen.

2012. máj. 23. 16:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Nálam csak átlagosak voltak: srácnak elöl hiányzott két foga (képeken gondosan csukott száj), másiknak a képe kb. tíz évvel és negyven kilóval azelőtti lehetett, meg volt egy, aki a randi végén közölte, hogy nagyon szimpatikusnak talál, de másba szerelmes. Azért a többség normális.

Ja, meg volt egy, akivel nem akartam elmenni randizni, mert nem jött be, erre írt egy üzit, hogy akkor legalább vegyem fel kamerával, ahogy veri a farkát, mert hátha egy ilyen videóval több esélye lenne a társkeresőkön. Amikor emiatt letiltottam, kiírta az adatlapjára, hogy "Nicole-nak ne írjatok, ok nélkül letilt". Nem tudom, miből gondolta, hogy a társkereső heteró férfi közönségének szánt infót pont egy férfi adatlapra kell kiírni :D

2012. máj. 25. 02:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!