Vicces történetekre lennék kíváncsi, ami az internetes ismerkedésből eredt! Történt Veletek ilyen?
5 éve történt. Iwiwről szerezte meg az e-mail címem és felvett msn-re egy srác. Nálam 1 évvel idősebb, az egyik szomszéd városban lakott. Képet nem is mutatott magáról, amin normálisan látszódott volna bármi is (csak egy homályos vacak, egész fejet takaró napszemüvegben). Azt mondta, egy ismerősöm ismerőse, és megtetszettem a képeim alapján. Tudni kell, hogy mindig kövérebb voltam, akkor épp mondjuk 78-80 kg között mozogtam, korábbi alakomhoz képest szuper formában voltam. 173 magassághoz annyira nem volt vészes meg arányosan telt voltam. De nem is titkoltam ezt, meg hát volt fent kép is rólam iwiwen, nem is egy.
Elmentem a talira, és hát láttam rajta, hogy jóformán undorodva méreget. :S Meg is kérdeztem, csak nem jobbra számítottál? Igen, jobbra számított. Hát akkor kellett volna ott hagynom a francba, mondtam is, hát akkor haza is mehetek igazából, kár az időt vesztegetni, de jött a marasztalás: "Ugyan, miért, mi a fenét csinálnál otthon?" :D
Egyébként én jogosabban lehettem volna csalódott, mert a srác ocsmány volt, emellett még tapló is. Én nem photoshopoltam a képeim és előre közöltem, ha nem látszana: teltebb alkat vagyok. Nem hazudtam magam modellnek.
A beszélgetés során kiderült, hogy egy hibbant, ostoba és műveletlen, az a fajta, aki büszke is rá, de ennek ellenére ő a fasza gyerek. Még volt olyan kedves beavatni a családi dolgaiba is, mint az apja italozásai, aki akkor agresszív (ideális apósjelölt), és hogy ő szeret száguldozni a kocsijával, ez a hobbija, majd visz engem is. Aztán bókolás gyanánt megjegyezte, milyen nagy lábam van (39-es), a hangom olyan, mint egy öregasszonyé (mély női hangom van), de mindezek ellenére járna velem. Persze a városban, ahol lakik, nem találkozna velem, mert... (itt előadott egy hadovát, aminek a lényege az volt, hogy végül is ciki lenne egy duci csajjal mutatkozni) De azért itt a mi falunkban eldugott helyeken összejöhetnénk. Ja és örül, hogy én már 18 éves vagyok, az eddigi 14 éves barátnőivel nem igen tudott mit kezdeni, pedig hát már jó volna elveszíteni a szüzességét.
Hát valamiért többé nem kívántam vele találkozni az életben... :D
Annak ellenére, hogy a randi inkább rémes volt, mint vicces, utólag csak röhögni tudok rajta, mert ez komolyan valami vígjátékba illene. Egyszer olvastam valami cikket, ahol randitippeket ad a fiúknak, mit ne csináljanak, hát ő mindent elkövetett ezek közül. XD
Az első tali égés volt.Kép nem volt a tali előtt de a pasi kb úgy nézett ki mint apám.
Második randim(nem ugyanazzal)már jól sikerült,bejöttünk egymásnak szuper okés következő randi lebeszélve,de egy discoban taliztunk és annyira nem emlékeztem hogy nézett ki(iszonyú zavarban is voltam)hogy attól féltem mi van ha nem ismerem meg az milyen ciki.Végülis ráismertem,ma ő a férjem:)
Köszönöm az eddigi történeteket!Megy a zöld kéz mindenkinek!:)
Gratulálok, akiknek sikerült, jó olvasni, hogy vannak, még pozitív dolgok is ebben a netes ismerkedésben.:)
Találkoztam egy sráccal, élőben kölcsönössen nem tetszettünk egymásnak, kb egy órát sétáltunk, aztán közölte hogy hazamegy, mert szarnia kell. Jó nem így mondta, de ez volt a lényeg. Rá egy-két évre pedig írt egy titkos levelet (utólag derült ki, hogy ő volt), hogy milyen hülye volt, hogy nem jött velem össze. Hát tudattam vele, hogy én soha az életben nem jönnék vele össze. :D
Barátnőmmel meg az történt, hogy a srác nem épp úgy nézett ki élőben, mint képen és a tali előtt még közölte is vele, hogy majd ha nem találják egymást a találkozóhelyen, akkor megcsörgeti telefonon. Így is történt, kb 1,5 méterre álltak egymástól :D
Megismertem egy srácot neten, jót beszélgettünk, hát találkoztunk. Azt feldolgoztam, hogy max velem egymagas és cingár, hát istenem, jó fej volt. Beszélgettünk egész este miközben előadta, hogy hát neki mennyi közüzemi tartozása van. Már itt nyeltem egy nagyot, de végigültem az estét. Sajnos véletlenül közel is laktunk egymáshoz, így hazakísért, elköszönt, de még mondta, hogy mennyire jól érezte magát. Rá 20 percre sms-t írt, hogy bejövök neki és még szívesen látni, kevés ilyen lányt talál.
Rá pár napra beszélgetünk neten(nem bírtam lerázni), mutat valami zenét. Mondom oké, nekem nem stílusom, nem hallgatok ilyesmit, de biztos jó. Erre hogy óó jajj, hát nagy gond van, neki ez fontos, olyat el sem tud képzelni maga mellett, aki ezt nem szereti, de majd megszokja. A székről majdnem leestem. Majd közölte, hogy sajnos ő most nagyot csalódott bennem és sajnos sokkal kevesebbet gondol rólam, mint előtte, de majd lesz valahogy.
Párszor még írt, de ilyeneket, hogy nem nagyon keresem őt, mi van velem. Sosem válaszoltam, ha rám írt csak kitérő válaszok, végül békén hagyott.
Hát ez van, azóta sem hallgatom azt a stílust. De így még nem mondták a pofámba, hogy bocs, de lenézlek.
Találkoztam 1 sráccal, csak msnen beszéltünk.
Valahogy elfelejtette megemlíteni, hogy 1 fejjel alacsonyabb nálam (én vagyok 160 cm...).
Hát nagyon gáz volt a "randi", konkrétan az emberek röhögtek, amikor elsétáltunk mellettük...
ma 19:03
Jézusom!:D Tényleg vannak érdekes emberek!
Legrosszabb randim: Egy sráccal, aki vitte a legjobb haverját a randira(minek??) azzal menőzött, hogy fél liter jégkását meg tud inni. Húú!
Ezek után azt akarta hogy én vigyem: ő 184 magas, 90 kg, és 164 centi és 50... Rámtehénkedett, hogy akkor vigyem és összecsuklottam alatta, mint az várható volt.
Egy másik srác az első randin közölte, hogy milyen szép gyerekeink lesznek(malacfeje volt, nem tudom hogy képzelte)
Aztán randi után MSN beszélgetésbe közölte, hogy 5 percig bírja szexnél, és szeretné nyújtani az időt, ezért írjak neki sok üzit, mert most is épp veri a péniszét, és így tovább bírja, ha visszaír maszturbálás közbe az üzeneteimre.
Az első srác akit említettem, az azt szerette volna, ha én is rapper meg hip-hop os leszek, és akkor "rajolhatunk" együtt.
És egy nem internetes vicces randi: Barátnm készült a barátjához kimenni külföldre, ahol jóval drágább az óvszer, és megkér engem, hogy menjek el a tescoba, és vegyek neki... De közbe le volt fixálva a pasival a randi, tehát vinnem kellett 7 doboz! óvszert venni, nagyon kínos volt :)) Szerencsére ő is viccre vette, és azóta is együtt vagyunk :)(lekopogom)
Két netes talim volt:
Az első rögtön az első randi után szerette volna, hogy nála aludjak, pedig kolis volt. Járt a szobatársai nyakára hogy költözzenek ki, hiába mondtam, hogy nem alszok ott. Az meg csak hab volt a tortán, hogy egy madárpókkal is megosztja a szobáját.
A másodikkal nem is lett volna annyira rossz, de folyton az exmenyasszonyáról beszélt, és hogy el sem hiszi, hogy vége, még kimondani is fura... hát nem lett több randi.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!