Szerintetek az apa-fia vagy apa-lánya vagy anya-fia vagy anya-lánya kötelék a legerősebb?
hát ha a saját családomat nézem akkor anya-lánya. De amúgy szerintem ez család függő.
18/L
Hát szerintem általában anya-fia, vagy anya-lánya.
Nálunk mindkettő nagyon jó, de a nővérem anyásabb, én pedig apásabb.
15/L
Szülő és gyerekfüggő, szinte mindegyikre tudnék példát hozni ismerősi-rokoni körből.
Nekem két lányom van, a naggyal nagyon egy hullámhosszon vagyunk, ahogy mondják egy rúgóra jár az agyunk. A kicsit is imádom, de neki teljesen más a gondolkodásmódja mint az enyém. Nincs kivételezés, nincs kedvenc gyerek, de a naggyal annyival egyszerűbb, hogy jobban megértjük egymás indokait, motivációját. A kicsinél meg néha nézek, hogy ezt meg hogyan, miért, meg nehéz megérteni, hogy mi járhat a fejecskéjében. Ami nem rossz persze, csak más mint az enyém.
Szóval szerintem nem anya-fia/lánya vagy apa-fia/lánya a lényeg, hanem személyiségfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!