Egyedül vagy kapcsolatban? Volt aki az egyedülre szavazott, de 30 felett meggondolta magát?
Figyelt kérdés
A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt, ő 36 én 28. Kezdett az utóbbi időben eltávoldni tőlem, elbizonytalanodott, hogy nem jobb-e neki egyedül, ugyanis ő vilég életében egyedül élt, soha nem volt fél évnél hosszabb kapcsolata, s most velem össze is költözött már 3 hónapja, Most viszont előállt azzal, hogy neki ez sok, gyors, pedig ő is akarta,és, hogy előjött benne a végy az egyedüllétre. Mindenki azt mondta neki, hogy kapcsolatban jobb, és ezért nyomásra volt a többi kapcsolata (is). Az elején mikor összejöttünk említette ezeket, de aztán egyre jobban ragaszkodott, azt hittem szeret, de ezek után nem tudom mit gondoljak. nagyon szomorú vagyok, van esély, hogy meggondolja magát s rájön, hogy velem jobb? Vagy aki egyedül élt mindig, ennyi idősen már nem változik?2012. máj. 22. 16:00
11/12 anonim válasza:
Én 30 felett nem éltem együtt egyik párommal sem, előtte is csak egyetlen olyan kapcsolatom volt, ahol két évig éltünk együtt, akkor még simán ment. Most 40 év felett már odáig jutottam, hogy egyedül akarok élni, nem tudnék már alkalmazkodni senkihez.
12/12 anonim válasza:
A jelenlegi párom 9 év mással való együttélés után úgy látom, képtelen már újra erre. Azt mondja fiatal volt, máshogy gondolkodott akkor, úgy érezte egy gyerekkori barátjával szerelem nélkül majd eléldegélnek,aztán kilépett belőle mégis. Azóta önállósodott,megtanult mindent, ellátja magát, és élvezi a szabadságát. Nem piszkálom emiatt, nem zavar. Szintén képtelen lennék az együttélésre, tehernek élem meg, hogy más miatt arrébb kell raknom a dolgaimat, hogy másnak tetsző rend legyen, ha feljön. Nem akarok másról gondoskodni sem, saját magamnak is bőven sok vagyok. Egyébként változó, rengeteg olyan ismerősöm van,aki 40 felett költözött össze valakivel, de olyan is,aki sosem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!