A szép nők ha nem értenek semmihez, akkor is sikeresek tudnak lenni?
Ezt bizony én is így látom, mint te.
Az én olyan barátnőim is, akiknek gyönyörű szépséges arcuk van, átlagos felüli, azokat mindig jobbnál jobb pasik rajongták körül, az egyikük egy ügyvéd mellett kötött ki, annak ellenére, hogy neki csak érettségije van, hamarosan úgy néz ki, a felesége is lesz, a másik meg egy felsővezető mellett, aki megismerkedésükkor ugyan még nem az volt, de lehetett tudni, hogy ígéretes karrier vár rá. Neki is csak érettségije van. Egyikük se tud tudásban semmi extrát felmutatni, még egy alapszintű nyelvismeretet sem. Persze emberileg rendben vannak, helyes, értelmes nők, és hát csodaszépek, szuper alakúak.
Aki meg átlagos vagy inkább csúnyácska, az csak küszködik. Persze általában. Itt is vannak szerencsésebbek, de érdekes a szépségekre mindig sokkal gyakrabban mosolyog a szerencse. És munkakeresésre is abszolút igaz, hogy több lehetőségük van. Egy szépet akkor is a kirakatba helyeznek, ha kimegy külföldre dolgozni, ha a nyelvtudása hagy némi kívánnivalót maga után, az átlagosabbaknak meg a háttérmunka jut akkor is, ha jobb a nyelvtudásuk.
Egy nő, hogy szép sokkal nehezebb érvényesülnie, mert van ilyen téveszme, hogy ha szép vagy=buta vagy.
A pasiknál van az, hogy ha jóképű, akkor mindegy, hogy hogy milyen buta, akkor is sikeres lesz.
"ők elmentek dolgozni itthon vagy külföldön, rögtön kaptak munkát szállodában vagy valami jó helyen, megismertek egy gazdag pasit, aki elvette őket és boldogan élnek"
Hát erről nem pont egy átlagos, 8-tól 16-ig meló jut eszembe... Persze, lehet szállodamenedzser, de "takarítónő" is.
Ha nem ért semmihez - és ezt most úgy értem, hogy se szakmája (amit tud is!), se nyelve(ke)t nem beszél - akkor nehezen marad meg egy értelmes, művelt férfi mellett.
Viszont, regeteg minden függ a saját magaddal való megelégedettségtől! Érezni lehet az embereken, ki van rendbe magával, és ki nem. Sajnos az utóbbiból nagyon sok van, annyira leromboltak már minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!