Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szép nők ha nem értenek...

A szép nők ha nem értenek semmihez, akkor is sikeresek tudnak lenni?

Figyelt kérdés
Nem egy olyan ismerősöm van, aki feltűnően szép arcú, csinos lány volt, én hiába tanultam évekig, ők elmentek dolgozni itthon vagy külföldön, rögtön kaptak munkát szállodában vagy valami jó helyen, megismertek egy gazdag pasit, aki elvette őket és boldogan élnek. Volt, akit felfedeztek egy kávézóban, modellkedett, aztán most egy gyönyörű házban él. Nem azt mondom, hogy nem voltak értelmesek, de nekik minden hamarabb összejött kevesebb energiabefektetéssel. Aki átlagos vagy csúnya, az meg élete végéig küszködhet, míg egyedül megteremt mindent..
2012. máj. 22. 13:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%
Te átlagos nő vagy? Önbizalomhiány esetleg?
2012. máj. 22. 14:03
 12/26 A kérdező kommentje:
Jó én nem a kitartott lotyókról beszélek, hanem a tényleg szép és sikeresekről. Van nem egy ilyen ismerősöm, akik így születtek és olyan lehetőségeket kaptak, amikről egy átlag nő álmodni sem mer..mint pl. én sem. És ez elszomorít.
2012. máj. 22. 14:03
 13/26 anonim ***** válasza:
53%
Nem vagyok modell,nem lettem milliomos,de ahol most tartok,az jóval több mint ahogy elindultam,ezt köszönhetem annak ahogy kinéztem pár éve,persze ehhez társult a belső is,mert különben nem lett volna semmi.
2012. máj. 22. 14:10
 14/26 anonim ***** válasza:

amikről egy átlag nő álmodni sem mer..mint pl. én sem. És ez elszomorít.

egy átlagos nő is lehet csinos, ha van önbizalma és ad magára..ez nem közhely...túl magasra helyezed magadhoz képest ezeket a nőismerőseidet...

legjobb példa erre néhány színésznő: a színésznők 30% klasszikus szabályos szépség, de a többi?...

Madonna pl. tiszta átlagos...sőt..

szóval...érted...

nem csak a szép emberek tudnak karriert csinálni

2012. máj. 22. 14:10
 15/26 anonim ***** válasza:
74%
Én csak a magamból tudok kiindulni, hozzánk a céghez általában jó megjelenésű titkárnőket veszünk fel. A munka nem nehéz, csak dobálgatnia kell magát az ügyfelek előtt meg vihorászni plusz minimális papírmunka, a fizetés jó és igen mi is inkább egy jó megjelenésű nőt veszünk fel mint egy támadó menyét fejű penészvirágot, még ha az utóbbi képzettebb, értelmesebb és okosabb is. Ilyen a világ, de ezen nem érdemes fenn akadni.
2012. máj. 22. 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:
75%

Akkor tessék egy ellenpélda: Engem jó nőnek tartanak, állítólag megbabonázom a férfiakat. Ebből én annyit vettem észre, hogy friss diplomásként fél éve próbálok munkát találni...ugyanis bármely állásinterjún, ahol férfi volt a felvételiztető jobban elvolt foglalva a külsőmmel/ hogy tudna becserkészni, mint a szellemi kompetenciáimmal. Voltak kitartó férfiak, ígértek nekem csodás állást, tengerparti utazásokat, volt amelyik még lakást is venni akart nekem. (Szerelmi fészek gyanánt.) Én is mégis kitartottam a szerelmem mellett, akivel egy albérletben éldegélünk és én továbbra is munkát keresek.

A szépség is kétélű fegyver és ne hidd, hogy csak azért mert valaki szép már egyből könnyű élete van.

2012. máj. 22. 14:14
 17/26 anonim ***** válasza:
63%
Nekem a húgom ilyen. 20 évesen kiment külföldre, kapott rögtön egy melót is animátorként, 400-at keresett havonta, elkezdett közben modellkedni, most 25 éves és sokkal több pénze van, mint nekem, aki napi 12 órában melózik. Én pasi vagyok, de ilyen a világ. Én is jobban megnézem a szép nőket, nyilván ha főnök lennék, az alkalmazottaimat is eszerint válogatnám meg.
2012. máj. 22. 14:21
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Minden társadalomban, az adott kultúrában elfogadott és szépnek tartott külső értékekkel rendelkező emberek előnyben vannak. Ez ugyanúgy igaz a szép nőkre, mint a magas jóképű férfiakra is. Az ember sokszor hajlamos a külső tulajdonságokhoz belső tulajdonságokat csatolni. Amennyiben el akarunk adni valami, és miért ne akarnánk, akkor sokkal inkább előnyös helyzetben vagyunk, ha egy szép csomagolásban adjuk el, amink van, mint egy egyszerű papírdobozban. Az adott társadalomban elfogadott "szépség" valami ősi, ösztönös dolgot mozgat meg az emberekben, amitől valaki így szimpatikusabbá válik.
2012. máj. 22. 15:05
 19/26 anonim ***** válasza:
32%

Hat én nem vagyok annyira tökéletes külsejü de azért szép vagyok.

Én beleszerettem a pasimba aki elvett és eltart nem kell dolgoznom wellnes plasztikaztatas 10 milla a nevemen lekötve lakas sajat nevemre is jatha valami történik.szerintem nem is szépség szerencse kérdés eaz egész. Illetve az ért átlagosan ki kell nézni meg kedvesség odadás a fontos.

2012. máj. 22. 15:09
 20/26 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok túl szép, mégis "jól mentem férjhez". Mondjuk amikor megismertem a férjemet, akkor még egyetemista volt, amikor összeköltöztünk pár hónapig én tartottam el abból a fizetésemből, amit az eszemért kaptam :-))

De a válaszom: igen. Nekem is van olyan főnököm, aki semmihez nem ért, de nagyon jól néz ki.

2012. máj. 22. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!