Muszáj beszámolnom róla, engedélyt kellene kérnem? (anyósék)
Mégiscsak az ő házuk és az ő autójuk, ha jól értem, illik szólni róla, hogy mit csinálsz.
Az viszont röhej,hogy érted mentek :) Nem bosszankodnék, csak röhögnék egy jót rajta, ezek a fiús anyák ilyenek,majd befejezi.
De nagyon bosszantó, hogy mindenről tudni szeretnek, és akkor persze kombinálnak.
Nem szeretnék nekik még erről is beszámolni, mert akkor anyós kitalálja,hogy jön ő is, és akkor hallgathatom egész este,hogy nem főzött semmit, és nem lesz vacsora. Maradjon csak otthon, nem kell nekem felügyelő! Tisztára úgy bánnak velem mint egy dedóssal.
első: "Az autó a páromé, de inkább az anyja és az apja szokott vele elmenni. "
párod tudjon róla h viszed a kocasit,szülöknek elég annyit mondani h kocsival ne tervezzenek menni,mert neked kell
Persze, tényleg iszonyú idegesítő, mamám is ilyen, ő még lesekszik is hozzánk alkalomadtán :D
Egy idő után befejezik, amikor már rájönnek, hogy a fiuknak mostmár te vagy a családja :)
Van 3 autó a háznál, egyik közös az anyjának és az apjának, a másik a párom bátyjáé, a harmadik pedig a páromé. De igen inkább a szülők mennek el vele,mert mindig van valami rendeznivalójuk.
A páromnak természetesen be akarok róla számolni, de a szülőknek nem nagyon van hozzá sok közük, hogy mikor,hova merre.
Mosolyognék és tűrnék, próbálnám magam minél jobban megszerettetni, hogy nehogy az legyen a vége, hogy kikiáltsanak nem hozzávalónak.
Tudom, rém idegesítő és nagyon nehéz, de ha ezt csinálod, akkor örömmel engedik majd el a fiukat hozzád és leszállnak rólatok, ellenkező esetben lépten nyomon keresztbe fognak tenni.
En lehet, inkább alérletbe mennék és gyüjtögetnék, hogy a sajátomba menjek egy idõ után.
Vagy pedig kikötném és ezt a párommal is megbeszélném, hogy nem vagyok hajlandó elfogadni, és abban a tudatban élni, hogy a szüleid tulajdonában élek és igy azt kell tennem,amit õk diktálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!