32 évesen miért kell engedélyt kérni anyutól?
Ha a bátyád még nem akart elköltözni, akkor annyira azért nem rossz neki. Elvégre, főznek , mosnak rá, etetik..32 éves csecsemő, meg is érdemli. Ha annyira akart volna, már elmehetett volna.
Az én unokabátyám volt ilyen, amíg 35 évesen meghalt az anyja. És ott állt , azt sem tudta mit csináljon, egy élő málé volt. Aztán szép lassan életre kelt, de soha nem lesz már normális ember. 40 évesen még szűz.
Segíts Testvérednek!
Később megfogja hálálni. Valahogy ülj le szüleiddel és beszélgess velük. Főleg anyuddal..
Szegény fiúnak ez így nem lesz jó!
Szerintem neki is változásra lenne szükség, vagy elköltöznie kéne...Beszélgess bátyjáddal, hogy ő mit szeretne kezdeni az életével.
Ne haragudj de ez nagyon gáz:S
A testvéred nagyon el lett kényeztetve, ez a legnagyobb baj.
Az a baj, hogy így már nagyon nehéz nőt találni, főleg ennyi idősen. Ha egy lány megismeri megutálja, mert senki sem akar magának egy nagy csecsemőt, aki magatehetetlen és csak arra vár hogy egy anyuka pelenkázza. A nők szeretik a kedves figyelmes, dolgos férfiakat, sőt sokuk szeret a férfiakra támaszkodni.
Minél előbb beszélj a bátyáddal ezügyben is az anyukátoknak is hozzátok fel!
Sosem fog ez megváltozni. Legalábbis anyukád tuti nem.Ő nagyon magabiztos, ismeri a pici fiát, tudja mivel lehet megfogni, mivel lehet zsarolni a cél érdekében.Épp ezért a tesódnak kellene lelépnie otthonról.Talán anyukád is észbekapna egy kicsit h amit művel az nem egy anyához méltó viselkedés. De ha valaki csak sír h ilyen szar neki meg olyan szar, de nem tesz ellene semmit, akkor az az ember nem is akar változtatni. A legszarabb ebben h meg sem próbálja. Kényelem és félsz. De kicsit nevetséges h valaki 30on felül fél az anyjától. Nagyon meg fogja bánni jópár év múlva h nem tett ezellen semmit. De arra már cseszheti mert lemarad mindenről ami jó az életben. És miért??? Az anyja zsarnoksága miatt.Te csináltad jól, h leléptél anno. A tesód nem akar és nem is fog ezen változtatni. Ha valaki akkor TE lehetsz számára a megváltó. Én biztos odacsapnék az asztalra a tesómért. Próbáld meg.
Ne haragudj a hangvétel miatt, de kicsit ismerős nekem ez a helyzet és a mai napig felbosszant ha ilyet olvasok:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!