Miért nem örököltem anyutól? Miért nem találom fel magam?
Figyelt kérdés
Aktivistaként dolgozom, kérdőíveket töltetek ki járókelőkkel, de egyszerűen félek leszólítani az embereket. Anyu nagyon tudja, de nekem nem megy. Míg anyu kitöltet 20, én max 2-3-at. Anyu azt mondja bátortalan vagyok, de nem mondja mit csináljak.
Mért nem merem megszólítani az embereket??
Mit csináljak, hogy bátrabb legyek, de ne erőszakos??
Köszönöm
2010. okt. 25. 11:18
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. okt. 25. 11:27
3/9 anonim válasza:
Én is bátortalan voltam fiatalabb koromban,jóformán alig mertem megszolalni idegen emberek között.Nem lesz ez mindig így.Hamarosan kifogod nőni.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem. :) Köszönöm a válaszod.
2010. okt. 25. 13:15
5/9 anonim válasza:
Keress másik állást. Van, ami nem megy, nem kell eröltetni. Nem ilyen a személyiséged.
6/9 anonim válasza:
Az elöttem válaszolóval nem értek eggyet.Igenis folytasd csak ezt a munkát.Biztosan idővel változik a viszonyod az idegen emberekhez.Anyukádnak a korából adodóan nagyobb a tapasztalata,mire Te is annyi idős leszel, mint Ő,Te is leszel olyan talpraesett, mint Ő.Más a helyzet akkor, hogyha alapból nem csiped ezt a munkát.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! :)
2010. okt. 26. 14:52
8/9 anonim válasza:
Csak azért is szólítsd le az embereket, minél többet gyakorlod, annál jobban fog menni. Én is félénk voltam, aztán bolti eladó lettem, és ott pedig olykor lyukat kell beszélni az ember hasába.
9/9 A kérdező kommentje:
16:46 - Nagyon köszönöm a válaszod, idővel remélem belejövök. :)
2010. okt. 27. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!