Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban, házasságban...

Párkapcsolatban, házasságban élők! Ti szoktatok időnként a volt "nagy" szerelmetekre gondolni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 17:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Ha látom a képeit közösségi oldalon,nyilván megnézem, de ennyi. Nem ért szép véget, legalább annyi rosszat kaptam,mint szépet. Ettől függetlenül néha persze,eszembe jut.
2012. máj. 21. 18:33
 12/31 anonim ***** válasza:
igen, sajnos, főleg ha össze is futunk, és engem is felkavar, tönkretesz. Tudatosan mással kezdek ilyenkor foglalkozni, de a seb újra felszakad.
2012. máj. 21. 18:35
 13/31 anonim ***** válasza:
34%

Néha eszembe jutnak a volt hapijaim, hogy mi lehet velük, de azért túlzás lenne őket nagy szerelemnek nevezni. Olyan szerintem nincs, mert valahogy mindig találtam nagyobbat. Egy ideje már persze nem találtam, mert azóta férjnél vagyok. Nincs ebben semmi különös.

:-)

2012. máj. 21. 18:41
 14/31 anonim ***** válasza:
76%

Igen eszembejutott egy,mert nem voltam szerelmes az aktuális kapcsolatomba.Erre főleg akkor jöttem rá,mikor kb napokig meg voltam őrülve,mikor véletlenül összefutottam egy régebbi exemmel,akivel mégcsak nem is volt normális a kapcsolat.

Régebbi exek is eszembejutnak,de bánom az összeset!!!!

2012. máj. 21. 18:56
 15/31 anonim válasza:
69%

Ami volt az elmúlt. Gondolj a jelenre,és azt éld át mindennap, szeretetben, gondosságban, figyelmességben.

Ha mindenki a régi nagy szerelemre gondolna vissza járhatnánk útjainkat, és sebeznénk meg másokat.

2012. máj. 21. 19:35
 16/31 anonim ***** válasza:
Én igen, de teljesen semleges érzések vannak bennem iránta. Néha valamiről eszembe jut, pl. egyik nap pakoltam és megtaláltam egy parfümös üvegcsét, amit még akkor használtam, mikor együtt voltunk. Akkor sok emlék eszembe jutott, de csak olyan múló gondolat szintjén, semmi különös nem volt. Már továbbléptem és olyan, mintha ő sosem lett volna. Mondjuk én eleve ilyen vagyok, könnyedén túllépek minden kapcsolaton..
2012. máj. 21. 20:25
 17/31 anonim ***** válasza:
58%
Szinte állandóan. :) Merthogy a nagy szerelmem a férjem. :)
2012. máj. 21. 21:07
 18/31 anonim ***** válasza:
49%
nekem a nagyszerelmem a férjem! :D
2012. máj. 21. 21:55
 19/31 anonim ***** válasza:
67%
Szoktam, a párom a "nagy" szerelmem. Sajnos elég kevés időt töltünk együtt. Nyártól viszont együtt:D
2012. máj. 21. 22:04
 20/31 anonim ***** válasza:

2 komolyabb kapcsolatom volt a párom előtt, de nem gondolok rájuk, legalábbis nem szerelmes gondolatokkal. volt, elmúlt. mindkettővel úgy szakítottam, hogy már csak a barátság maradt, így nincs bennem a mi lett volna ha... érzés.

van olyan is, akivel nem teljesült be a szerelem, ha rá gondolok, akkor azért kicsit felkavar, de azt sem bánom annyira, hiszen a párom nagyon szeret, és ez sokkal többet jelent egy kis futó kalandnál.

2012. máj. 21. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!