Párkapcsolatban, házasságban élők! Ti szoktatok időnként a volt "nagy" szerelmetekre gondolni?
Néha eszembe jutnak a volt hapijaim, hogy mi lehet velük, de azért túlzás lenne őket nagy szerelemnek nevezni. Olyan szerintem nincs, mert valahogy mindig találtam nagyobbat. Egy ideje már persze nem találtam, mert azóta férjnél vagyok. Nincs ebben semmi különös.
:-)
Igen eszembejutott egy,mert nem voltam szerelmes az aktuális kapcsolatomba.Erre főleg akkor jöttem rá,mikor kb napokig meg voltam őrülve,mikor véletlenül összefutottam egy régebbi exemmel,akivel mégcsak nem is volt normális a kapcsolat.
Régebbi exek is eszembejutnak,de bánom az összeset!!!!
Ami volt az elmúlt. Gondolj a jelenre,és azt éld át mindennap, szeretetben, gondosságban, figyelmességben.
Ha mindenki a régi nagy szerelemre gondolna vissza járhatnánk útjainkat, és sebeznénk meg másokat.
2 komolyabb kapcsolatom volt a párom előtt, de nem gondolok rájuk, legalábbis nem szerelmes gondolatokkal. volt, elmúlt. mindkettővel úgy szakítottam, hogy már csak a barátság maradt, így nincs bennem a mi lett volna ha... érzés.
van olyan is, akivel nem teljesült be a szerelem, ha rá gondolok, akkor azért kicsit felkavar, de azt sem bánom annyira, hiszen a párom nagyon szeret, és ez sokkal többet jelent egy kis futó kalandnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!