Mit tegyek? (bövebben lent)
25 éves vagyok, van egy 10honapos kislányom. Az apukájával terveztük a babát, de még a terhességem alatt elhagyott, visszament a volt élettársához, ahol szintén vagy egy gyerek. Pénzhiányra hivatkozott, azt mondta, hogy nagyon szeret, de nem tudunk megélni. Én visszaköltöztem a szüleimhez, vele pedig folymatosan tartottuk a kapcsolatot, gyerektartást fizet, látogtja a lányom. Idöközben (4honapja) összejöttem egy sráccal és össze is költöztünk. Ö elfogadta a lányom ugy látszott, bár egyre inkább mérgesedik el a helyzet, sokat veszekszünk, anyoséknál lakunk, ami ujabb vita forrása. Azt mondja sokszor teher neki a gyerek.
Én szeretem öt (új párom) mint ember, de nem vagyok belé szerelmes. Ugy érzem, még mindig a régi páromat szeretem. A régi párom azt mondja hogy szeret, de az anyagi helyzetünk nem teszi lehetövé,hogy együtt éljünk. (tudom, sokan a gyerekkel jönnek majd, hogy akkor minek kellett, de akkor sokkal jobban álltunk még, történtek dolgok,amire nem számitottunk, azért lett ilyen rossz a helyzet)Idöközben viszont szolt, hogy szeptembertöl ujra megpróbálhatnánk együtt/pézhez jut, ezért auto,lakás ki lesz fizetve/ és ö még mindig nagyon szeret, ha gondolom próbáljuk meg együtt.
Nem tudom hogy mit csináljak, mert ö már egyszer elhagyott (bár azt mondja többször nem tenné), az uj párom, meg nem hiszem hogy elhagyna, viszont öt nem szeretem és sok köztünk a vita. A régi párommal ezt leszámitva minden rendben volt. Mit csináljak?
Szerintem keress egy harmadikat.
De most komolyan,mit vársz ilyen férfiaktól?
Akivel együtt élsz nem szereted,és más problémák is akadnak.Az exed meg jön a bugyuta kifogásával,ami nem csak röhejes de szánalmas is.Azért él egy másik nővel mert Ti nem élnétek meg anyagilag együtt?Ha van eszed elküldöd mindkettőt a francba,és keresel olyan párt aki méltó hozzád,és elfogadja a gyerekedet is teljes mértékben,és persze akivel kölcsönösen szeretitek egymást,szerelmesek vagytok egymásba.
A helyedben visszakoltoznek a szuleimhez, es csak magamra es a kisbabara koncentralnek.
A babadnak viselkedesi problemai lesznek igy, hogy te ide-oda hurcolaszod, es te idegileg, lelkileg megviselt vagy.
Nehogy eszedbe jusson a mostani parodnak babat szulni!
Ne azt nezd soha, hogy mit mond, hanem azt, hogy mit csinal valaki! Mondani barmit lehet! A tett a lenyeg.
Menjel haza a szuleidhez, es ha utana meg a gyerekek apja keresni fog benneteket, esetleg megprobalhatod vele ujbol, de egyetlen utolso eselyt adjal csak neki.
Ugy erzem, a gyerek apja csak azert akar most megint veled lenni, mert latja, hogy masnak is kellesz, talalsz part magadnak, van elet nelkule is. Most berezelt, es feltekeny rad. Ennyi. Ha annyira szeretne teged, nem hagyott volna el terhesen.
Nagyon gondold at mit csinalsz, ne jatszal se a te, se a gyereked eletevel! Foleg az ovevel ne!
A mostani baratodat en mondjuk kapasbol otthagynam, nemhogy meg gyereket szulni neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!