Mit tegyek? (bövebben lent)
25 éves vagyok, van egy 10honapos kislányom. Az apukájával terveztük a babát, de még a terhességem alatt elhagyott, visszament a volt élettársához, ahol szintén vagy egy gyerek. Pénzhiányra hivatkozott, azt mondta, hogy nagyon szeret, de nem tudunk megélni. Én visszaköltöztem a szüleimhez, vele pedig folymatosan tartottuk a kapcsolatot, gyerektartást fizet, látogtja a lányom. Idöközben (4honapja) összejöttem egy sráccal és össze is költöztünk. Ö elfogadta a lányom ugy látszott, bár egyre inkább mérgesedik el a helyzet, sokat veszekszünk, anyoséknál lakunk, ami ujabb vita forrása. Azt mondja sokszor teher neki a gyerek.
Én szeretem öt (új párom) mint ember, de nem vagyok belé szerelmes. Ugy érzem, még mindig a régi páromat szeretem. A régi párom azt mondja hogy szeret, de az anyagi helyzetünk nem teszi lehetövé,hogy együtt éljünk. (tudom, sokan a gyerekkel jönnek majd, hogy akkor minek kellett, de akkor sokkal jobban álltunk még, történtek dolgok,amire nem számitottunk, azért lett ilyen rossz a helyzet)Idöközben viszont szolt, hogy szeptembertöl ujra megpróbálhatnánk együtt/pézhez jut, ezért auto,lakás ki lesz fizetve/ és ö még mindig nagyon szeret, ha gondolom próbáljuk meg együtt.
Nem tudom hogy mit csináljak, mert ö már egyszer elhagyott (bár azt mondja többször nem tenné), az uj párom, meg nem hiszem hogy elhagyna, viszont öt nem szeretem és sok köztünk a vita. A régi párommal ezt leszámitva minden rendben volt. Mit csináljak?
Azért az érdekes, hogy a régi élettársánál el tud tartani egy gyereket, veled pedig nem? Vagy az a nő ilyen jól keres?
Azért, mert nincs pénz, nem megyek máshoz!
Az új párodnak pedig, ha teher a gyerek, sürgősen hagyd ott!
Én csak azt nem értem, hogy minek ment vissza az exhez?
Azzal nem oldódtak meg az anyagi problémái. Gondolom az a nő sem élhet valami fényesen gyerek mellett, egyedül...Miért nem ment inkább az anyjáékhoz?
Ok, rendben, visszafogadod, szereted, így lesztek egy család, de azért nem árt tisztázni egy pár dolgot. Mert az bőven kevés, hogy szeret Titeket és nem hagyna el mégegyszer. Ha ne adj Isten megint lesznek anyagi problémák, akkor megint visszamegy az exhez?
Ja, a jelenlegi pasidat szerintem hagyd el minél hamarabb, ne idegeskedj még emiatt is!
Azt mondta azért ment vissza, mert ott össze tudta magát szedni anyagilag és a kisgyerek is hiányott neki, nekünk meg ugye akkor még csak utban volt a baba. Arra gondoltam, hogy ha visszamegyek, akkor a közösen vásárolt (mégis az ö nevén van) házunkat a kettőnk nevére irattatom vele biztositásként (hogy ha esetleg megint elöfordulna, ne az utcára menjek)
Az anyjáékhoz nem tudodtt visszamenni, ezért ment az exéhez.
A jelenlegi pasimmal meg tényleg nem tudom mit kezdjek, azt mondta szeretne MÁSIK (nem MÉG EGY) gyereket, aki sz övé. Én viszont ilyen bizonytalan kapcsolatba nem szeretnék, ráadásul attol is félek, hogy ha lenne, akkor a lányomat megkülönböztetné, nem szeretné. Meg ha már egyel sem bir, mi lenne kettövel?Igy is rám marad minden. Elhagyni nehéz, mert azért látom hogy igyekszik és azt mondta hogy szeret is nagyon, csak néha elege van a gyerekböl és nem birja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!