Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (bövebben lent)

Mit tegyek? (bövebben lent)

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, van egy 10honapos kislányom. Az apukájával terveztük a babát, de még a terhességem alatt elhagyott, visszament a volt élettársához, ahol szintén vagy egy gyerek. Pénzhiányra hivatkozott, azt mondta, hogy nagyon szeret, de nem tudunk megélni. Én visszaköltöztem a szüleimhez, vele pedig folymatosan tartottuk a kapcsolatot, gyerektartást fizet, látogtja a lányom. Idöközben (4honapja) összejöttem egy sráccal és össze is költöztünk. Ö elfogadta a lányom ugy látszott, bár egyre inkább mérgesedik el a helyzet, sokat veszekszünk, anyoséknál lakunk, ami ujabb vita forrása. Azt mondja sokszor teher neki a gyerek.

Én szeretem öt (új párom) mint ember, de nem vagyok belé szerelmes. Ugy érzem, még mindig a régi páromat szeretem. A régi párom azt mondja hogy szeret, de az anyagi helyzetünk nem teszi lehetövé,hogy együtt éljünk. (tudom, sokan a gyerekkel jönnek majd, hogy akkor minek kellett, de akkor sokkal jobban álltunk még, történtek dolgok,amire nem számitottunk, azért lett ilyen rossz a helyzet)Idöközben viszont szolt, hogy szeptembertöl ujra megpróbálhatnánk együtt/pézhez jut, ezért auto,lakás ki lesz fizetve/ és ö még mindig nagyon szeret, ha gondolom próbáljuk meg együtt.

Nem tudom hogy mit csináljak, mert ö már egyszer elhagyott (bár azt mondja többször nem tenné), az uj párom, meg nem hiszem hogy elhagyna, viszont öt nem szeretem és sok köztünk a vita. A régi párommal ezt leszámitva minden rendben volt. Mit csináljak?

2009. jún. 28. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%
Hát nézd... az új kapcsolatodból mindenképp lépj ki. A régi pároddal megpróbálhatjátok együtt újra, mert szereted még mindig, pedig azért már jó pár hónapja elhagyott... lehetséges hogy újra el fog, hiszen jövőre is lehetnek pénzbeli problémátok. De azért próbáld meg, fiatal vagy, szerintem megéri, főleg ha szereted:)
2009. jún. 28. 11:31
 2/12 anonim ***** válasza:
94%

Azért az érdekes, hogy a régi élettársánál el tud tartani egy gyereket, veled pedig nem? Vagy az a nő ilyen jól keres?

Azért, mert nincs pénz, nem megyek máshoz!

Az új párodnak pedig, ha teher a gyerek, sürgősen hagyd ott!

2009. jún. 28. 11:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Babavárás alatt visszamenni a volt kedveshez kifejezetten visszataszító, gerinctelen dolog!
2009. jún. 28. 11:37
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is fura ez az egész. Ha szeretek vkit és az a nő a gyermekemmel terhez, akkor biztos nem mennék el tőlük semmiért sem, ha pasi lennék. Nekünk is vannak anyagi gondjaink, de a páromnak eszébe sem jut visszamenni az exéhez, pedig ő jobban él, mint mi és ott is van egy baba (nekünk még nincs). Lehetett volna megoldást találni, hogy mkinek jó legyen és ne kelljen elmennie. Ezkitolás veletek is és gerinctelen az ex-szel szemben is, hiszen gondolom az a nő nem tudja, hogy csak a pénz miatt van vele a hapi.
2009. jún. 28. 12:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de attól, hogy valaki nem áll jól anyagilag nem kell, hogy elhagyja a családját, sőt! A régi párod benne hagyott téged a lekvárban. Meg ha szeret, akkor miért a régi párjához ment vissza, miért nem egyedül várja, hogy jobb legyen a helyzete? Vagy talán a régi párjánál kapja meg az anyagi biztonságot? Mert ha csak ezért visszament hozzá, megéri a pénzét, ha tudod, mire gondolok...de az sem jó, hogy ezzel az új pároddal még alig pár hónapja vagytok együtt és már ennyi vita van, sőt nem is szereted szerelemmel már most sem. Szerintem egy harmadik lesz az igazi neked! Én nem tudom elképzelni, hogy normális felfogású felnőtt férfi visszamenne ahhoz, akit nem szeret már csak azért, mert anyagilag nem áll jól és ezért elhagyná a családját. Ha ez így van, akkor látod, hogy mi ennek az embernek a legfontosabb és az nem te vagy meg a gyereke.
2009. jún. 28. 12:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Engem az is meglep, hogy te ezek után azon gondolkodsz, hogy visszafogadd-e a régi párodat. Elhagyott téged egy ilyen kamu indokkal, ráadásul pumpolja az exét, egy nőt a pénzért. Magyarul pénzért bármire képes, újra elhagyhat, ha bármilyen nehézségbe ütköztök. Számomra az sem pozitívum, mikor valaki felelőtlenül több nőnek csinál gyereket, aztán persze a nő magára marad a gyerekkel. Nem tudom, hogy mit lehet ilyen emberben szeretni, de igaz az a meglátás, hogy sokszor a rosszat jobban megbecsülik, mint a jót és szerelem vak.
2009. jún. 28. 12:23
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy minek ment vissza az exhez?

Azzal nem oldódtak meg az anyagi problémái. Gondolom az a nő sem élhet valami fényesen gyerek mellett, egyedül...Miért nem ment inkább az anyjáékhoz?

Ok, rendben, visszafogadod, szereted, így lesztek egy család, de azért nem árt tisztázni egy pár dolgot. Mert az bőven kevés, hogy szeret Titeket és nem hagyna el mégegyszer. Ha ne adj Isten megint lesznek anyagi problémák, akkor megint visszamegy az exhez?

Ja, a jelenlegi pasidat szerintem hagyd el minél hamarabb, ne idegeskedj még emiatt is!

2009. jún. 28. 13:26
 8/12 A kérdező kommentje:

Azt mondta azért ment vissza, mert ott össze tudta magát szedni anyagilag és a kisgyerek is hiányott neki, nekünk meg ugye akkor még csak utban volt a baba. Arra gondoltam, hogy ha visszamegyek, akkor a közösen vásárolt (mégis az ö nevén van) házunkat a kettőnk nevére irattatom vele biztositásként (hogy ha esetleg megint elöfordulna, ne az utcára menjek)

Az anyjáékhoz nem tudodtt visszamenni, ezért ment az exéhez.

A jelenlegi pasimmal meg tényleg nem tudom mit kezdjek, azt mondta szeretne MÁSIK (nem MÉG EGY) gyereket, aki sz övé. Én viszont ilyen bizonytalan kapcsolatba nem szeretnék, ráadásul attol is félek, hogy ha lenne, akkor a lányomat megkülönböztetné, nem szeretné. Meg ha már egyel sem bir, mi lenne kettövel?Igy is rám marad minden. Elhagyni nehéz, mert azért látom hogy igyekszik és azt mondta hogy szeret is nagyon, csak néha elege van a gyerekböl és nem birja.

2009. jún. 28. 13:35
 9/12 anonim ***** válasza:
69%
a jelenlegit hagyd ott!!!!!!!nem szereted sőt nem igazán kell neki a babád.szerintem ez elég indok!!!!!!a volt párod nem szép dolgot tett.attól hogy nincs pénz nem kellett volna ott hagynia.ha ezek után megszorultok mindig visszasiet az exhez?ezt tisztázd le vele.íratass házat mindent a nevedre hogy ha megint bekattan ne menjetek a babával az utcára.és egy kicsit kéresd magad mielőtt visszafogadod.
2009. jún. 28. 15:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az sem gyenge, hogy a közös pénzből vásárolt házat hagytad az ő nevére íratni...
2009. jún. 28. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!